ΑΕΛΑΡΑΑΑ!!!



Θα σωθουμε μη μασατε...(ειμαστε μεσα στους στοχους μας δακη μπραβο προεδραρα!!!)

Θα σε τσουξει λιγο ο κωλος αλλα θα την κανεις την δουλεια...

1. ΑΕΛ, πρέζα, υπνοστεντόν και τέζα
2. ΑΕΛ, Freddos και καραμέλες mentos!
3. ΑΕΛ, κρασί και AC/DC
4. ΑΕΛ, ουίσκι και Iron Maiden δίσκοι
5. ΑΕΛ, αμάνικο, μπύρα και λουκάνικο
6. ΑΕΛ, χασίσια και πέσιμο στα ίσια
7. ΑΕΛ, τζιβάνα, δυο μέτρα μοϊκάνα
8. ΑΕΛ, χαίτη και αλητεία σκέτη
9. ΑΕΛ, ρετσίνα και το μπλουτζίν σωλήνα
10. ΑΕΛ, μπυρα ξανα στην 1 θυρα
11. ΑΕΛ, χιλιάρα και το ψωμί παπάρα
12. ΑΕΛ, Πλίτσης και σούζες στην Καρδίτσης
13. ΑΕΛ, φέτα και Motorhead κασσέτα
14. ΑΕΛ, τεκίλα και κάργα 80ίλα

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πρώτη πανσέληνος του 2010...

http://www.newsit.gr/files/Media/30-01/panselinos.jpg

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Διαδικτυακό δωρεάν φροντιστήριο!

Καθηγητές στο διαδίκτυο στήνουν ιστοσελίδες και blogs και προσπαθούν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον των μαθητών τους και εκτός τάξης. Έτσι η διδασκαλία συνεχίζεται και στο σπίτι, με μέσο το διαδίκτυο. Το πρωί διδάσκει μπροστά στον πίνακα. Στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο του συνεχίζει το μάθημά του, αυτή τη φορά μέσω Ίντερνετ.

Καθηγητής Φυσικής στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, ο 45χρονος Βαγγέλης Κολτσάκης λανσάρει, εδώ και.. πέντε μήνες, με επιτυχία τη διαδικτυακή διδασκαλία. Με τη σειρά τους κι αρκετοί από τους νεαρούς μαθητές του υιοθέτησαν το λεγόμενο «e-learning», τo εξωσχολικό διάβασμα στα μαθήματά τους, μπροστά πια στην οθόνη του υπολογιστή τους.

«Με την έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, μόλις ήρθα στο νέο σχολείο μου, σκέφτηκα να στήσω τον δικό μου εκπαιδευτικό ιστότοπο: μια ηλεκτρονική σελίδα (http://kga.based.gr), που θα απευθύνεται κυρίως στους μαθητές μου, με αντικείμενο τη Φυσική και τη Γεωγραφία, τα μαθήματα που τους κάνω κι εντός αιθούσης» δηλώνει στα «Νέα» ο κ. Κολτσάκης.

«Στην πράξη, η υλοποίησή της ήταν για μένα εύκολη υπόθεση: καθώς ασχολούμαι, αρκετά χρόνια τώρα, με την παιδαγωγική αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, είχα και τη σχετική τεχνογνωσία. Μου πήρε, δηλαδή, μόλις δύο μέρες μέχρι να εγκαταστήσω την απαραίτητη πλατφόρμα της στο Διαδίκτυο, πλήρωσα μόνο για server – για την ενοικίαση του χώρου όπου φιλοξενείται», λέει στα «ΝΕΑ».

Για την ανανέωση του υλικού του, δυο και τρεις φορές την εβδομάδα, διαθέτει γύρω στο ένα τρίωρο. «Θέλω η σελίδα μου να είναι πάντα με φρέσκια θεματολογία, ζωντανή! Γι΄ αυτό κι επιλέγω συνήθως ύλη που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των παιδιών για τις φυσικές επιστήμες. Με ενθαρρύνει πως βλέπω πλέον κι ανταπόκριση στο κάλεσμά μου για προαιρετική συμμετοχή: τα πρώτα είκοσι παιδιά έγιναν τουλάχιστον πενήντα, σχεδόν οι μισοί από τους μαθητές των έξι τμημάτων, σε Α΄ και Β΄ τάξη, όπου διδάσκω», υποστηρίζει ο κ. Κολτσάκης.

Ηλεκτρονικό περιοδικό- ατομικό ιστολόγιο (http://3gymnasio-toumpas-thessalonikis. blogspot. com), που φρόντισε να συνδέσει άμεσα με το σχολείο της, λειτουργεί και διαχειρίζεται από πέρυσι και η φιλόλογος του 3ου Γυμνασίου Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, κ. Κατερίνα Προκοπίου.

«Στην αρχή πρόθεσή μου ήταν να επικοινωνώ με άλλα σχολεία και να ανταλλάσσω με συναδέλφους μου κείμενα για το μάθημα της Γλώσσας. Ωστόσο το εγχείρημα αυτό δεν ευδοκίμησε. Σε δεύτερο πλάνο, επικέντρωσα το ενδιαφέρον μου στην επικοινωνία μου πια με τα παιδιά. Θέλω να τα βοηθώ στις ασκήσεις τους- έχουν τη χαρά και να δημοσιεύουν στο site μου τα κείμενά τους.», λέει στα «ΝΕΑ».

«Το blog αυτό είναι το μεράκι μου! Τρώω πάρα πολύ χρόνο για να το ενημερώνω, μπορεί και να ξεχαστώ και μες στη νύχτα, για να ασχοληθώ. Μέσα εκεί μπορεί κανείς να βρει τα μαθήματά μου, Ιστορία και Νεοελληνική Λογοτεχνία, καθώς και τα εποπτικά μέσα διδασκαλίας μου, π.χ. ακόμα και μικρά βίντεο που σχετίζονται με ποιήματα. Πλέον έχουμε αναγνώστες κι από την Κύπρο, μαθητές με τους οποίους οι δικοί μας συνομιλούν. Έχει γίνει και χώρος συνάντησης των καθηγητών…».

«ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ είναι ένα δωρεάν, κατ΄ οίκον “φροντιστήριο”, αλλά μέσω Ίντερνετ. Με βοηθά πολύ, εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, το βλέπω κι ως μια επιπλέον διασκέδασή μου. Θα έλεγα πως και σε σχέση με την τάξη, αυτή η μορφή διδασκαλίας είναι και πιο ευχάριστη: ναι μεν ο καθηγητής είναι ο ίδιος, αλλά από το σπίτι σου εσύ νιώθεις πιο άνετα. Επιπλέον, χάρη στo υλικό που έχει αναρτηθεί στο site, ενότητες που δεν μπόρεσα να τις καταλάβω- ή και δεν τις πρόσεξα με την πρώτη – μες στην τάξη, λίγες ώρες αργότερα είναι πια κατανοητές.

Με τον ίδιο τρόπο μπορώ να κάνω κι επαναλήψεις σε προηγούμενα κεφάλαια. Ο καθηγητής μας από την πλευρά του, μας απαντά ηλεκτρονικά σε οποιαδήποτε απορία μας, αναθέτει και εργασίες σ΄ όποιον από μας ενδιαφέρεται. Με τη σειρά μας, εμείς μπορούμε να γράψουμε δημοσίως τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά μας, για το τρέχον μάθημα…»
, λέει η 15χρονη Ηλιάνα Αραμπατζή, από τις μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου, που σερφάρουν συστηματικά στη σελίδα.

«Έχει συνεχώς και νέα πράγματα, συνήθως θες μια- δυο ώρες κάθε φορά για να τα μελετήσεις. Οποιοσδήποτε από εμάς λείψει μια μέρα από το σχολείο και χάσει το μάθημα, μπορεί κάλλιστα να αναπληρώσει τα κενά του.»

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ο Μελ Γκίμπσον πρωταγωνιστεί σε οικολογικο-πολιτικό θρίλερ “Edge of Darkness”

Ο ηθοποιός επενδύει σε εταιρεία ανακύκλωσης παλαιών λάστιχων


Η νέα αστυνομική ταινία του ηθοποιού, Edge of Darkness, λαμβάνει ανάμεικτες κριτικές, με ένα ποσοστό αποδοχής 57% (πηγή:Rotten Tomatoes). Ο Μελ Γκίμπσον στο φιλμ υποδύεται ένα πατέρα, που ψάχνει να εκδικηθεί για το θάνατο της ακτιβίστριας κόρης του. Η πλοκή, για την οποία οι κριτικές λένε ότι έχει έλλειψη συνοχής, αφορά έναν πατέρα-εκδικητή, μια Κυβερνητική και εταιρική συγκάλυψη, πυρηνική κατασκοπεία και δυνάμεις, που απειλούν τη ζωή στη Γη. Σε σκηνοθεσία Martin Campell και σενάριο των William Monahan, Andrew Bovell γίνεται η επάνοδος του Mel Gibson μπροστά από την κάμερα ως ηθοποιού. Στη Βοστώνη λοιπόν, ο Thomas Craven, ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών, ερευνά το θάνατο της οικολόγου κόρης του και η έρευνα τον οδηγεί σε αποκαλύψεις, όχι μόνο της κρυφής ζωής της κόρης του, αλλά και στην μεθοδικά καλυμμένη συμμετοχή εταιριών και κυβερνητικών παραγόντων σε μια υπόθεση, όπου τα στοιχεία θα «κάψουν» πολλούς. Για αυτό το λόγο έχει «στρατολογηθεί» ένας πράκτορας για να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Βασίζεται σε μια επιτυχημένη σειρά του BBC από τη δεκαετία '80 με την ίδια ονομασία, σκηνοθετημένη και πάλι από τον Campell, αλλά οι κριτικοί επιμένουν ότι η ταινία δεν μπορεί να συγκριθεί με τα αυθεντικά θρίλερ. Στην εφημερίδα USA Today γράφτηκε ότι είναι η καλύτερη δουλειά του Gibson στη δεκαετία, ενώ στο BDK Reviews ότι ο Gibson και  Winstone λάμπουν σε ένα φιλμ εκδίκησης με έναν σκοπό.

Μια εταιρεία ανακύκλωσης λάστιχων, η Green Rubber Global, ζήτησε από τον Mel Gibson τη βοήθεια του για τη προώθηση των προϊόντων της. Μάλιστα ο Gibson θα παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου, στη Σιγκαπούρη με τον Πρόεδρο της εταιρείας Vinod Sekhar (group chief executive of Green Rubber's parent Petra Group), για να ανακοινώσουν τα σχέδια για επέκταση των λειτουργιών της εταιρείας στο Λονδίνο. Πάντως από τις 20 Αυγούστου 2009, υπήρξε άρθρο που παρουσίαζε ότι ο Μελ Γκίμπσον κατέχει μικρό ποσοστό της εταιρείας Green Rubber, η οποία χρησιμοποιεί φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες ανακυκλώνοντας παλαιά λάστιχα και τα μετατρέπει σε καινούργια, δηλαδή μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πλούσια οπίσθια για καλή υγεία



Tα τροφαντά οπίσθια  μπορεί να προκαλούν ευχάριστα εγκεφαλικά στους άνδρες  αλλά αντί να προβληματίζουν ή να προκαλούν πανικό στις γυναίκες θα πρέπει μάλλον να τις καθησυχάζουν καθώς είναι δείγμα υγειάς.



Έρευνα  που πραγματοποιήθηκε από ομάδα επιστημόνων που εργάζονται στο Κέντρο Διαβητολογίας, Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης διαπιστώθηκε  ότι το τοπικό λίπος που συσσωρεύεται γύρω από τους γλουτούς λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας απέναντι στις θρομβώσεις και τον σακχαρώδη διαβήτη.

Και σ’ αυτή την  ερευνητική ομάδα συμμετέχει άλλος ένας Έλληνας ο  Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος, ο οποίος, σε συνεργασία με τον καθηγητή Keith Frayn και τον δρα Fredrik Karpe , μελέτησε συγκριτικά τις επιπτώσεις που έχει για την υγεία το τοπικό λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά και στους μηρούς

 

«Το λίπος που συσσωρεύεται γύρω από τους μηρούς και τους γλουτούς είναι διαφορετικό από αυτό που συσσωρεύεται γύρω από τη μέση», διευκρινίζει ο δρ Μανωλόπουλος.

«Υπάρχει καλό λίπος και κακό λίπος, όπως η καλή και η κακή χοληστερίνη. Τα κύτταρα του λιπώδους ιστού που βρίσκεται στο κάτω μέρος του σώματος λειτουργούν διαφορετικά από τα αντίστοιχα λιποκύτταρα που υπάρχουν σε άλλα μέρη του σώματος. Αρα θα μπορούσαμε βάσιμα να ισχυριστούμε ότι διάσημες πληθωρικές σταρ όπως η Τζένιφερ Λόπεζ έχουν έναν πιο υγιή γυναικείο σωματότυπο σε σύγκριση με τα υπερβολικά αδύνατα τοπ μόντελ, του τύπου Κέιτ Μος»!

Οι ερευνητές πάντως δεν παραλείπουν να επισημάνουν ότι «ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει κάποιος υγιής είναι ο έλεγχος του σωματικού βάρους και η άσκηση. Γι' αυτό και η συμβουλή τους είναι: να τρώτε λιγότερο και να γυμνάζεστε περισσότερο»…. Αν και το οφθαμόλουτρο ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Χάι τεκ παπάς



Ένας Πολωνός ιερέας, στη νότια πόλη της Gryfow Slaski, έχει εγκαταστήσει ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή  στην εκκλησία του προκειμένου να παρακολουθεί  πόσοι  μαθητές συμμετέχουν στην λειτουργία μέσω των ηλεκτρονικών τους αποτυπωμάτων.



Οι μαθητές κάθε φορά που θα πηγαίνουν στην εκκλησιά για τα επόμενα τρία χρόνια  θα αφήνουν το δακτυλικό τους αποτύπωμα και εφόσον συμπληρώσουν διακόσιες παρουσίες θα απαλλαγούν από την υποχρέωση να δώσουν εξετάσεις


Οι μαθητές δήλωσαν στην εφημερίδα ότι τους άρεσε η ιδέα, ενώ ικανοποιημένος δηλώνει και ο ιερέας, Grzegorz Sowa, ο οποίος την επινόησε.

 Η Καρολίνα μαθήτρια του σχολείου είπε σε τοπική εφημερίδα:  "Αυτό είναι πιο εύκολο .Δεν πρέπει να στηθούμε σε μια γραμμή για να πάρουμε την υπογραφή του ιερέα (που επιβεβαιώνει την παρουσία μας στη λειτουργία ) στα απουσιολόγιά  μας»"

Σήμερα η Πολωνία είναι ίσως η πιο δογματική Ρωμαιοκαθολική χώρα στην Ευρώπη, με τις εκκλησιές της να είναι γεμάτες τις Κυριακές

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ PARTY (StArT of CaRnIvAl) ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ @ LOST AVENUE



Η punk'd events ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ PARTY (StArT of CaRnIvAl) ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ @LOST AVENUE
PARTY IS...BACK

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Σπάσιμο Κάρτας (Smart Card) - Εντυπωσιακό VIDEO !!!

Ο Διαβόητος χάκερ Chris Tarnovsky ανοίγει το υπόγειο εργαστήριό του, παρέχοντας μια ματιά στον κόσμο του ξεκλειδώματος καρτών δορυφορικής τηλεόρασης (smart card) –(Φαντάζομαι αυτών που απαιτούν εργοστασιακό δέκτη).


Αυτή η περίπλοκη διαδικασία περιλαμβάνει βερνίκι νυχιών, κεφάλι καρφίτσας και διάφορα οξέα - γι 'αυτό μην το δοκιμάσετε στο σπίτι (αν δεν είστε Chris Tarnovsky)! Οι πιθανότητες είναι πως δεν θα καταλάβετε καν τι συμβαίνει εδώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σας εμποδίσει από το να παρακολουθείτε το τηλεοπτικό σεμινάριο για το πώς πάμε βήματα πίσω στην κατασκευή μίας κάρτας (smart card) !!!


Χρησιμοποιεί ακετόνη για να ξεμοντάρει το Chip. Χρησιμοποιεί επίσης υδροχλωρικό οξύ για να αποκαλύψει το τσιπ. Κάνει μια τρύπα καίοντας μέσα από το δεύτερο στρώμα του μετάλλου του chip. Χρησιμοποιεί ένα micropositioner και μια βελόνα για να ανοίξει το Data Bus των δεδομένων και να έχει πρόσβαση στη γραμμή ελέγχου.

Εδώ είναι το Βίντεο !!!!






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Μας έχουν ζαλίσει με το σημείο G της γυναίκας...


...τελικά λένε ότι το ξαναβρήκανε!! Ρε παιδιά αποφασίστε επιτέλους... Υπάρχει η όχι;;; Μην ψάχνουμε άδικα..

Κόντρα στην πρόσφατη βρετανική έρευνα που ήθελε το λεγόμενο «σημείο G» να είναι απλώς ένας μύθος, Γάλλοι γυναικολόγοι διατείνονται ότι η διάσημη ερωτογενής ζώνη των γυναικών υπάρχει.

Σαν απάντηση στους ερευνητές του Πανεπιστημίου King's του Λονδίνου, η Γαλλίδα γυναικολόγος Sylvain Mimoun λέει.. «ότι είναι μακριά νυχτωμένοι», στο πλαίσιο ενός συνεδρίου σεξολογίας.

Η έρευνα του βρετανικού ιδρύματος είναι η μεγαλύτερη έως σήμερα, με τη συμμετοχή 1800 γυναικών, όλες δίδυμες. Αν το σημείο G υπήρχε, σύμφωνα με την πρώτη έρευνα, τότε θα το είχαν και τα δύο όμοια γενετικά δίδυμα αδέλφια. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν αποδείχθηκε.

Ωστόσο, η Mimoun διαφώνησε με τα ευρήματα. «Δεν είναι γενετικό το θέμα, αλλά έχει να κάνει με τη χρήση», είπε. Ο Odile Buisson, ένας άλλος ειδικός, είπε ότι το «σημείο G» ήταν «πραγματικότητα» για τουλάχιστον το 56% των γυναικών και τα συμπτώματά του μπορούν να παρατηρηθούν με ακτινογραφίες.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ηλεκτρονικό ...ξεμάτιασμα

 

Έχετε πονοκέφαλο και δεν ξέρετε πώς να τον αντιμετωπίσετε; Αισθάνεστε ματιασμένοι και δεν γνωρίζετε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τα αρνητικά vibes που έχετε δεχτεί;

Ένας νέος διαδικτυακός τόπος υπόσχεται να σας απαλλάξει από το αίσθημα δυσφορίας που σας δημιουργεί ο πόνος στο κεφάλι και σας χαλάει τη διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όλα τα είχαμε δει στο Διαδίκτυο, ένα σωστό όμως on line ξεμάτιασμα ήταν αυτό που έλειπε.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους χρήστες του Internet και τους επισκέπτες της σελίδας http://www.paretria.gr/. Οι δημιουργοί της έχουν φτιάξει έναν ξεχωριστό ιστότοπο ώστε όποιος τον επιλέγει να... ξεματιάζεται κιόλας.

Πρωταγωνίστρια του video που σκοπό έχει να ξεματιάσει τον επισκέπτη του site είναι η ηθοποιός Μαρία Τουμπέλη, που ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της εταιρείας «Tria». «Η εταιρεία έκανε οντισιόν ανάμεσα σε πάρα πολλές κυρίες που ήθελαν τη συγκεκριμένη δουλειά.

Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν όλες μας να γνωρίζουμε έναν τρόπο ξεματιάσματος. Τελικά, όπως μου είπαν αργότερα, ήμουν η πιο πειστική κι έτσι πήρα τη θέση αυτή» αναφέρει στην «Espresso» η Μαρία Τουμπέλη και συνεχίζει: «Είχε πολλή πλάκα. Περάσαμε καλά στα γυρίσματα. Το video το έχω δει μόνο μία φορά, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το πώς έχω βγει, αλλά έτσι έπρεπε να δείχνω, κάτι σαν μέντιουμ και μέγαιρα».

Η Μαρία Τουμπέλη έχει μάλιστα πολλούς fan που την αναγνωρίζουν στους δρόμους της πόλης και τη σταματούν προκειμένου να τους ξεματιάσει! «Το ξεμάτιασμα -για να λύσω τις απορίες όλων- είναι αληθινό και γι' αυτό πιάνει. Η ευχή που λέω όντως ισχύει και το λάδι αυτή τη μορφή παίρνει όταν κάποιος είναι ματιασμένος. Το συγκεκριμένο τρόπο μού τον έμαθε μια φίλη μου από το χωριό Φιλόπετρα του νομού Πέλλης».

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι τρία νέα παιδιά που έχουν βάλει στόχο να φέρουν τα πάνω κάτω με τις πρωτοποριακές τους ιδέες στο χώρο της διαφήμισης.

- Πώς σκεφτήκατε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα;

Στο http://www.paretria.gr/ δημιουργήσαμε το πρώτο στα χρονικά ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα, γιατί είναι πολύ πιο χρήσιμο και πρακτικό από το κανονικό. Πού να κουβαλάς τη θεία σου από το χωριό ή να τηλεφωνείς στη γειτόνισσα κάθε φορά που έχεις μάτι; Ενώ τώρα πληκτρολογείς και σε δυο λεπτά είσαι μια χαρά!

- Ποια είναι τα σχόλια των επισκεπτών;

Ολα τα σχόλια είναι του τύπου «πού το σκεφτήκατε, βρε;», «μπράβο, παιδιά, επιτέλους κάτι διαφορετικό», «το site τα σπάει», κτλ. Ενθουσιασμός! Και τα μηνύματα έρχονται από παντού. Από το Facebook, το Twitter, το YouTube. Μέχρι και τηλέφωνο μάς παίρνουν για να μας δώσουν συγχαρητήρια. Τόσα καλά λόγια πια... Καλά που φτιάξαμε το ξεμάτιασμα

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πωλείται παρθένα ετών....19!



Σε δημοπρασία αποφάσισε βγάλει την....παρθενιά της άλλη μια φοιτήτρια.
 
Η 19χρονη φοιτήτρια από τη Νέα Ζηλανδία διαθέτει την παρθενιά της σε δημοπρασία που είναι σε εξέλιξη στο ίντερνετ προκειμένου να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό και να καλύψει το κόστος των πανεπιστημιακών της σπουδών, γράφει η εφημερίδα Waikato Times.
 
Η φοιτήτρια, που υπογράφει με το ψευδώνυμο "Unigirl", δηλώνει ότι είναι "ελκυστική" και ότι "δεν είχε ποτέ σεξουαλική σχέση".
 
"Διαθέτω την παρθενιά μου σε αυτόν που θα προσφέρει το υψηλότερο ποσό εφόσον τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις όσον αφορά την προσωπική ασφάλεια", αναφέρει η αγγελία της στον ιστοχώρο I Need (ineed.co.nz).
"Αυτή είναι η απόφασή μου που έλαβα με πλήρη επίγνωση των συνθηκών και των πιθανών συνεπειών", προσθέτει.
 
Ένας αναγνώστης της εφημερίδας καταδίκασε την κίνηση χαρακτηρίζοντάς την "αηδιαστική, άρρωστη και λαθεμένη". Ο ιδιοκτήτης του website, Ρος ΜακΚένζι δήλωσε στην εφημερίδα ότι "η πολιτική μας ορίζει ότι αν μια αγγελία είναι νόμιμη και δεν αντιτίθεται στις γενικές αρχές τις κοινωνίας μας είναι εντάξει, αλλά χρειάζεται να εξετάσω το θέμα αυτό περισσότερο και να το συζητήσω με τον συνέταιρό μου".

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Τα διασημότερα ελληνικά διαζύγια!

1

Μπορεί να έδειχναν οι ζωές πολλών ζευγαριών λαμπερές,  αλλά δυστυχώς ο χρόνος έδειξε ότι όλα τα ξεθωριάζει...
Άλλοι κράτησαν λίγο, άλλοι πολύ και άλλοι καθόλου! Τι μπορεί να φταίει όταν μια οικογένεια έχει τα πάντα; Μήπως τελικά αυτό;

Χρήματα, υλικά αγαθά, δόξα, αναγνωρισιμότητα είναι στοιχεία που είχαν όλα τα παρακάτω ζευγάρια που εν τέλει χώρισαν. Άλλοι με παιδιά και άλλοι όχι αλλά όπως και να έχει ένα διαζύγιο δεν παύει να έιναι ένα στενάχωρο γεγονός και για τις δύο πλευρές... Αν και τελικά κάποιες φορές είναι η καλύτερη λύση...


Αλίκη Βουγιουκλάκη-Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Το πρώτο διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι της χώρας μας. Ξεκίνησε η σχέση τους όλο πάθος, συνεχίστηκε με ένα γάμο, έκαναν ένα παιδί και κατέληξαν σε χωρισμό...






Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας

Και οι δύο μετράνε πολλές σχέσεις στη ζωή τους. Ωστόσο η μεταξύ τους θα είνα πάντα το επίκεντρο και η κόρη τους  Σοφία θα τους ενώνει για μια ζωή!




Σοφία Αλιμπέρτη-Γιάννης Πάριος

Οι σχέσεις τους είναι ακόμη άψογες και από το γάμο τους απέκτησαν δύο γιους!






Νατάσα Θεοδωρίδου-Γιώργος Φουστάνος

Τυχαίνει να είναι κουμπάροι του πολυσυζητημένου και φρεσκοχωρισμένου ζευγαριού. Έδειχναν ολύ αγαπημένοι και απέκτησαν μαζί δύο κόρες.






Ρούλα Κορομηλά- Νάσος Γαλακτερός

Αν και η Ρούλα έχει κι άλλους γάμους στο βιογραφκό της έδειχνε ότι στο πρόσωπο του Γαλακτερου είχε βρει τον άντρα της ζωής της... Μάλλον όχι..






Άντζελα Δημητρίου-Γιώργος Τρούπης

Τα βρίσκουν, χωρίζουν, τα βρίσκουν, χωρίζουν... Ωστόσο μετράνε γάμο και χωρισμό!




Σαμπρίνα-Παναγιώτης Λιαδέλης

Γάμος , παιδί,  διαζύγιο... Αν και ταλαιπωρήθηκαν δικαστικά τώρα μεταξύ τους είναι όλα καλά




Ανδρέας Μικρούτσικος-Δήμητρα Ρουμπέση

Ο Ανδρέας και με άλλους γάμους στην πλάτη του, έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος στο πλευρό της Δήμητρας. Κάτι όμς δεν πήγε καλά και ο χωρισμός τού στοίχισε αρκετά...




Ελένη Μενεγάκη- Γιάννης Λάτσιος

 Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφιγραφεία χτες αν και ήταν κάτι που οι δυο τους το ήξεραν καιρό. Κοντά σεννιά χρόνια παντρμένοι και τρία παιδιά, έδειχναν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους κλονίσει. 'Οποια κι αν είναι η πραγματική αιτία χωρισμού, είναι κάτι που κατάφερε να μπει ανάμεσά τους κι αυτό είναι λυπηρό.







Και φυσικά πολλά είναι ακόμη τα ζευγάρια που έδωσαν τέλος στο γάμος τους, με τα περισσότερα απ' αυτά να έχουνα ξαναπροχωρήσει στη ζωή τους. Κάποια από αυτά είναι η Άννα Δρούζα με το Νίκο Οικονόμου,  ο Απόστολος Γκλέτσος την Λυκουρέζου,των οποίων ο γάμος κράτησε μόνο 60 ημέρες, η Χριστίνα Παππά με τον Κλαούντιο Γκολ Ντεμπέλα...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η "nargοthic_aurora" (δείτε τις φωτογραφίες στο myspace) ήταν Αστυνόμος Β' στη ΓΑΔΑ


Η 35χρονη που είχε βαθμό Αστυνόμου Β' υπηρετούσε στο Τμήμα Εσωτερικών Λειτουργιών της ΓΑΔΑ, ενώ παράλληλα -σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας- τα βράδυα έκανε σώου σε κλαμπ με Gothic μουσική, κλεισμένη σε κλουβί και χρησιμοποιώντας μαστίγιο.

Οι φωτογραφίες αυτές καθώς και άλλες προσωπικές της, που αποκάλυπταν απόκρυφα σημεία του σώματός της, είχαν αναρτηθεί στην προσωπική της σελίδα στο MySpace εδώ και τρεις μήνες. Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ήταν "nargothic aurora".

Πολλοί συνάδελφοί της γνώριζαν την υπόθεση και η νυχτερινή της απασχόληση ήταν κοινό μυστικό στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ. Δεκάδες αστυνομικοί γνώριζαν για την προσωπική σελίδα που διατηρούσε στο MySpace και την επισκέπτονταν συχνά για να βλέπουν τις φωτογραφίες και να σχολιάζουν. Δείτε τις φωτογραφίες..

Η υπόθεση όμως έφθασε κάποια στιγμή στα ανώτερα κλιμάκια και διατάχθηκε έρευνα που ανατέθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν το ηλεκτρονικό ίχνος που αντιστοιχούσε στη σελίδα και να την ταυτοποιήσουν στο πρόσωπό της.

Η 35χρονη ειδοποιήθηκε και διέγραψε τη σελίδα, ωστόσο εναντίον της διετάχθη ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο, κυρίως γιατί οι φωτογραφίες που ανέβαζε στο MySpace προκάλεσαν σοκ στους αξιωματικούς που ερευνούσαν την υπόθεση της διπλής ζωής της Αστυνόμου Β'..."

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Μην κανετε κλικ μην κανετε κλικ μην κάνετε κλικ. Please dontclick

Ενα website που για να το δειτε δεν πρεπει να κανετε ΚΛΙΚ
Κάντε κλικ μια φορά εδω και στη συνεχεια στη σελίδα που θα ανοιξει καντε για τελευταια φορά κλικ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ομως

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η Lady Gaga μαζί με τον Elton John στη σκηνή των Grammy Award


Φήμες κυκλοφορούν ότι η Lady Gaga και ο Elton John θα εμφανιστούν μαζί επί σκηνής στην
πολυαναμενόμενη βραδιά. Ήδη μάλιστα, από το ντουέτο αυτό πρόκειται να βγει το πιο πολυσυζητημένο τραγούδι της βραδιάς. ( Ήδη είναι η πιο πολυσυζητημένη είδηση ακόμη κι αν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα )
 
Ο Elton John προσπάθησε λιγάκι να διαλύσει τις φήμες όταν εμφανίστηκε δημόσια πριν από μια εβδομάδα αλλά βάσιμες πηγές αναφέρουν ότι η Lady Gaga και ο Elton John, απλά προσπαθούν να τελειοποιήσουν την παρουσία τους!
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο θα βρεθούν στη σκηνή των Grammy , και το ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε καθηλωμένοι μέχρι να δούμε εάν κάτι τέτοιο ισχύει! Ακούγεται πάντως πολύ ενδιαφέρον και αν πραγματικά συμβεί, σίγουρα θα είναι μια μοναδική στιγμή που θα συζητηθεί πολύ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kesha... το Tik Tok χτύπησε κόκκινο!!!

Όταν είσαι πρωτοεμφανιζόμενη με τραγούδι όπως το Tik Tok δεν γίνεται να μην είσαι Νο1 παντού .

Πως όμως να μην είσαι Νο1 αφού πούλησε σχεδόν 152 χιλιάδες στην Αμερική την προηγούμενη βδομάδα ενώ στον Καναδά είναι στο Νο1 album debut , μόνο την τελευταία εβδομάδα πούλησε σχεδόν 700 χιλιάδες digital tracks, έσπασε το ρεκόρ για τις μεγαλύτερες πωλήσεις digital albums σε μια εβδομάδα από πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη.

Αυτό το κορίτσι, η Kesha, αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό αφού οι σαρωτικές πωλήσεις από το πρώτο album της δεν έχουνε προηγούμενο .Τώρα αναμένουμε ανάλογη επιτυχία με το νέο της single "Blah Blah" που έχει σε συνεργασία με τους 3OH 3 η κορυφή για πρωτοεμφανιζόμενη καλλιτέχνη είναι δικαιωματικά δική της .

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Avril Lavigne, Tokio Hotel και Fall out boy στο ίδιο cd

Οι παραπάνω και εκτός αυτών καλλιτέχνες όπως οι Franz Ferdinard Wolfmother, και Blink 182 θα συνεργαστούν
για το soundtrack της ταινίας "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" του Tim Burton.
Ένα από τα τραγούδια που θα υπάρχουνε στο soundtrack είναι και το "Alice" της Avril Lavigne, το οποίο είναι σε εντελώς διαφορετικό ήχο από αυτούς που μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια. Μάλιστα θα είναι και το πρώτο single από το τέταρτο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Τα soundtrack της ταινίας είναι το παρακάτω :
1.Alice (Underground) - Avril Lavigne
2. The Poison - The All-American Rejects
3. The Technicolor Phase - Owl City
4. Her Name Is Alice - Shinedown
5. Painting Flowers - All Time Low
6. Where's My Angel - Metro Station
7. Strange - Tokio Hotel and Kerli
8. Follow Me Down - 3OH!3 με Neon Hitch
9. Very Good Advice - Robert Smith
10. In Transit - Mark Hoppus με Pete Wentz
11. Welcome to Mystery - Plain White T's
12. Tea Party - Kerli
13. The Lobster Quadrille - Franz Ferdinand
14. Running Out of Time - Motion City Soundtrack
15. Fell Down a Hole - Wolfmother

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Top 3 Καλλιτεχνών στο Facebook!!!



Tο μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, έκανε πρόσφατα μια έρευνα
για το 2009 και εντόπισε τους καλλιτέχνες που αναφέρθηκαν περισσότερο στα κείμενα των μελών του!

Η πρώτη τριάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Michael Jackson: Ο βασιλιάς της Pop και ο τραγικός του θάνατος, αποτέλεσε ίσως τη λέξη κλειδί στα κείμενα
των περισσότερων χρηστών του Facebook! Με εκατομμύρια σχόλια που αναφέρουν το όνομα του, ο μουσικός
θρύλος απέδειξε ότι η αγάπη των θαυμαστών του για αυτόν θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο!

Lady GaGa: H εκκεντρική τραγουδίστρια, προκάλεσε με τις εμφανίσεις και τα τραγούδια της, το ενδιαφέρον
του κοινού και τα σχόλια τους, τόσο ώστε να την φέρουν στη δεύτερη θέση των δημοφιλέστερων πρόσωπων στο Facebook!

Edward Pattinson: Ο πιο sexy βρικόλακας του κινηματογράφου αποτέλεσε το ενδιαφέρον της συζήτησης
για εκατομμύρια γυναίκες, αλλά και κέρδισε την εκτίμηση πολλών αντρών που θέλουν να τον μοιάσουν!
 
Κάπως έτσι ο γοητευτικός Edward Pattinson ολοκλήρωσε την δημοφιλέστερη τριάδα των celebrities για το 2009!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

-Εσεις βλεπετε εξοδο απο την κριση;;;

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Φοιτήτρια πουλά online την παρθενιά της...

Μια 19χρονη φοιτήτρια διαθέτει την παρθενιά της σε δημοπρασία που εξελίσσεται στο Διαδίκτυο προκειμένου να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό και να καλύψει το κόστος των πανεπιστημιακών της σπουδών, γράφει σήμερα Σάββατο η εφημερίδα Waikato Times.


Η φοιτήτρια, που υπογράφει με το ψευδώνυμο "Unigirl", δηλώνει ότι είναι "ελκυστική" και ότι "δεν είχε ποτέ σεξουαλική σχέση".

"Διαθέτω την παρθενιά μου σε αυτόν που θα προσφέρει το ..

υψηλότερο ποσό εφόσον τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις όσον αφορά την προσωπική ασφάλεια", αναφέρει η αγγελία της στον ιστοχώρο I Need (ineed.co.nz).

"Αυτή είναι η απόφασή μου που έλαβα με πλήρη επίγνωση των συνθηκών και των πιθανών συνεπειών", προσθέτει.

Ένας αναγνώστης της εφημερίδας καταδίκασε την κίνηση χαρακτηρίζοντάς την "αηδιαστική, άρρωστη και λαθεμένη". Ο ιδιοκτήτης του website, Ρος ΜακΚένζι δήλωσε στην εφημερίδα ότι "η πολιτική μας ορίζει ότι αν μια αγγελία είναι νόμιμη και δεν αντιτίθεται στις γενικές αρχές τις κοινωνίας μας είναι εντάξει, αλλά χρειάζεται να εξετάσω το θέμα αυτό περισσότερο και να το συζητήσω με τον συνέταιρό μου".

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Έρχεται το ...ελαστικό νερό


Αν σας ζητήσουμε να μαντέψετε σε ποια χώρα οι επιστήμονες προσπαθούν να δημιουργήσουν ελαστικό νερό, ποια είναι η πρώτη απάντηση που σας έρχεται στο μυαλό; Μα φυσικά η Ιαπωνία! Μια ομάδα ερευνητών στη χώρα της διαρκούς παράκρουσης κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα ύλη, η οποία είναι ουσιαστικά νερό με συγκεκριμένο σχήμα.

Το νέο υλικό αποτελείται κατά 95% από νερό, στο οποίο έχει προστεθεί ελάχιστος πηλός και μια οργανική ουσία αγνώστων λοιπών στοιχείων. Έτσι, δημιουργήθηκε ένας ζελές, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αρχικά στην ιατρική και συγκεκριμένα στη συγκόλληση ιστών.

Το επόμενο βήμα είναι να αξιοποιηθεί στην κατασκευή πλαστικών. Το πλεονέκτημα σε σχέση με τα υπάρχοντα πλαστικά είναι το νέο υλικό δεν επιβαρύνει καθόλου το περιβάλλον. Δεν είναι και μικρό πράγμα, αν αναλογιστεί κανείς τους τόνους πλαστικών που βλάπτουν το περιβάλλον κάθε μέρα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Δείτε την έναρξη του νέου Lost !



ΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ

Οπως γίνεται συνήθως τον τελευταίο καιρό, και για να μας κρατήσουν σε αγωνία, το ABC έδωσε στη δημοσιότητα τα 4 πρώτα λεπτά απο το νέο Lost

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η εκπομπή της Παρασκευής 29-01-2010




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Nicola Fasano & Yoshimoto vs Bingo Players - Been a Long Devotion (Karmin Shiff Bootleg Mix)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Inna feat. Play & Win - 10 Minutes

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Timbaland feat. Katy Perry - If We Meet Again

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cheryl Cole - 3 Words (Steve Angello Remix)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ειναι πατέρας μόνο του ενός απο τα δυο δίδυμα


Ενας Τούρκος που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου δοκίμασε μία σπάνια έκπληξη όταν πληροφορήθηκε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας ενός μόνον από τα δίδυμα αγόρια που έφερε στον κόσμο η γυναίκα του, γράφει σήμερα η εφημερίδα Σαμπάχ.

Η απίστευτη -- πλην όμως επιστημονικά θεμελιωμένη αλήθεια -- ήλθε στο φως όταν...
ο εν λόγω σύζυγος, μέλος των σωμάτων ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης, άρχισε να αμφιβάλλει για την πίστη της συζύγου του και αποφάσισε να κάνει εξετάσεις DNA για τα δίδυμα, ηλικίας τριών ετών.

Οι εξετάσεις έδειξαν με βεβαιότητα 99,9% ότι είναι πατέρας του ενός αγοριού, εξηγεί το άρθρο της Σαμπάχ, το οποίο προσθέτει ότι οι εξετάσεις επαληθεύτηκαν και από δεύτερο εργαστήριο ύστερα από αξίωση του δικαστηρίου το οποίο εξετάζει την αίτηση διαζυγίου.

Η μητέρα των αγοριών διατηρούσε σχέσεις με έναν άνδρα πριν εξαναγκασθεί από την οικογένειά της να παντρευτεί τον αστυνομικό, ο οποίος αναφέρεται μόνον με τα αρχικά ΑΚ.

Το φαινόμενο των διδύμων με διαφορετικούς πατέρες είναι ιδιαίτερα σπάνιο στους ανθρώπους, αλλά αρκετά συνηθισμένο στα ζώα, όπως στις γάτες ή τους σκύλους.

Συμβαίνει όταν μία γυναίκα έχει διπλή ωορρηξία μέσα στον ίδιο έμμηνο κύκλο, εξηγεί στο Γαλλικό Πρακτορείο ο καθηγητής Ρουσέν Αϊτάκ, επικεφαλής του Γυναικολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου της Αγκυρας.

"Αν αυτή η γυναίκα έχει σεξουαλικές σχέσεις με δύο διαφορετικούς άνδρες στη διάρκεια μιας σύντομης χρονικής περιόδου, είναι πιθανό να υπάρξει διπλή εγκυμοσύνη, με το κάθε ωάριο να φέρει διαφορετικό γενετικό υλικό", εξηγεί.

Η θλιβερή κατάληξη της συγκεκριμένης ιστορίας είναι ότι ο ΑΚ αποφάσισε να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού του, ενώ το άλλο ανατέθηκε σε ίδρυμα, καταλήγει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας.

Οσο για τη μητέρα, αντιμέτωπη με τις απειλές τόσο της οικογένειάς της όσο και του πρώην συζύγου της κατά της ζωής της, πέτυχε τουλάχιστον μία δικαστική απόφαση που απαγορεύει και στους μεν και στον δε να πλησιάζουν στο σπίτι της σε ακτίνα μικρότερη των 500 μέτρων.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ετσι έτσι συνέχισε να κάνεις τον μαλάκαααααααα

Ο μαλάκας! 

malakas

Οι «ιδιότητες» του… μαλάκα!



Βρώσιμος: Φάε ένα μαλάκα
Έχει βαρος: Πολλά κιλά μαλάκας
Φορητός: Πάρε ένα μαλάκα
Πανταχού παρών: Να ένας μαλάκας
Ορατός: Κοίτα ένα μαλάκα
Αυτοπαθής: Μαλάκα μου
Interactive Multimedia: Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι
Απτός: Με πιάσανε μαλάκα
Κατοχυρωμένος: Μαλάκας με πατέντα
Ήρωας της επανάστασης: Μαλάκας με περικεφαλαία
Εγκεκριμένος hindu: Μαλάκας με βούλα
Ορθογράφος: Μαλάκας με Μ κεφαλαίο
Στάσιμος: Έμεινα μαλάκας
Αλγεβρικός: Μαλάκας στο τετράγωνο
Tefal: Ξεκόλλα ρε μαλάκα
Περιοχή: Πάλι πέρασα από τη Μαλακάσα
Συνοδός: Έλα, με το μαλάκα τώρα…

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1.600€ το δευτερόλεπτο δανείζεται η Ελλάδα..

Η Ελλάδα δανείζεται τεράστια ποσά τα τελευταία 30 χρόνια. Δανείζεται ποσά που με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της χώρας δεν θα μπορέσει να τα αποπληρώσει ούτε σε 1000 χρόνια!

Οπως καταλαβαίνετε οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις της Ελλάδας έχουν καταφέρει να υποθηκεύσουν στους Διεθνείς Τραπεζίτες τις επόμενες γενεές Ελλήνων, καθιστώντας τους έτσι δούλους των Τραπεζιτών που προσπαθούσαν να υποδουλώσουν με τον τρόπο αυτό τους Ελληνες πριν ακόμη κάνει την εκστρατεία του ο Μέγας Αλέξανδρος εναντίον.. των Περσών.

Στην πραγματικότητα οι Ελληνες χρωστάμε στους ίδιους τραπεζίτες απο όταν γινόταν ο Πελοποννησιακός Πόλεμος, όπως Αθηναίοι και Σπαρτιάτες δανείζοταν απο τους "αφανείς" τότε τραπεζίτες της Περσίας τάλαντα για να φτιάξουν στρατό με τον οποίο θα νικούσαν στον πόλεμο τους άλλους Ελληνες.

Αυτοί μας δάνειζαν υποθηκεύοντας το μέλλον μας και εμείς σφαζόμασταν μεταξύ μας. Η τακτική αυτή ακολουθείται μέχρι και σήμερα. Για αυτό το λόγο τονίζουμε συνεχώς την ανάγκη για ομόνοια και συνεργασία μεταξύ των Ελλήνων, αν θέλουμε να επιβιώσουμε και να μην σβήσουμε σαν εθνος.

Κάποια στιγμή λοιπόν αναφέρθηκαν απο τον κ. Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ, τα εξής:
"η χώρα φέτος, όπως δημοσίως έχει πει η Κυβέρνηση, θα δανειστεί 53 δισεκατομμύρια! Αν κάνετε τη διαίρεση, αυτό σημαίνει 145 εκατομμύρια την ημέρα! 6 εκατομμύρια την ώρα! 1.617 ευρώ το δευτερόλεπτο! "

Μέχρι να τελειώσει η συνεδρίαση, οι δέκα ώρες συνεδριάσεως, η Ελλάδα θα δανειστεί 80 εκατομμύρια ευρώ! Πώς θα ανακάμψουμε; "χάνουμε άλλα 10 δισεκατομμύρια το χρόνο, από τα χρήματα που στέλνουν οι μετανάστες στη χώρα τους. Οι μετανάστες βγάζουν στη χώρα τους λεφτά που εμείς δεν τα έχουμε φορολογήσει, λεφτά από τα οποία εμείς δεν έχουμε πάρει τις ασφαλιστικές εισφορές. Χάνονται! Φαντάζεστε να είχαμε τα χρήματα της τελευταίας δεκαετίας που έχουν βγάλει οι μετανάστες στη χώρα τους, δηλαδή 100 δισεκατομμύρια; Πρόκειται για χρήματα που φεύγουν και δεν έχουμε καμία επαφή μαζί τους! Χρήματα για τα οποία δεν παίρνετε Φ.Π.Α."

Και συνεχίζει: «Έχετε υπολογίσει, κύριε Υπουργέ πόσο κοστίζει η "κουρελού" του παραεμπορίου που στήνεται έξω από ένα μαγαζί; Ξέρετε τι τζίρο έκαναν πέρυσι; Μιλάμε για τζίρο που περνά τα 7 δισεκατομμύρια! Αυτόν τον τζίρο τον στερούν από τα μαγαζιά, τα μαγαζιά που πληρώνουν 19%, πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές. Όλα αυτά δεν τα λαμβάνετε υπόψη».

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Τέλος στα viagra! Φάτε χοιρινό

Την κατανάλωση χοιρινού κρέατος ως εναλλακτική λύση του βιάγκρα πρότεινε η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες, καθώς όπως εξήγησε, πέρασε ένα έντονο σαββατοκύριακο με τον σύζυγό της έχοντας προηγουμένως κάνει... μπάρμπεκιου.

Μιλώντας σε επικεφαλής της αργεντίνικης βιομηχανίας χοιροτρόφων, αποκάλυψε ότι αποφάσισε να εφαρμόσει στην πράξη αν «η κατανάλωση χοιρινού βελτιώνει την ερωτική ζωή», όπως της είχαν πει. «Θα έλεγα ότι είναι πολύ προτιμότερο να φας χοιρινό στη σχάρα από το να πάρεις βιάγκρα», πρόσθεσε. «Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά εκείνο το σαββατοκύριακο, οπότε θα μπορούσε να αληθεύει», συνέχισε τις... ρήσεις της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σεξουαλικής της ζωής.

«Μία δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα, οπότε ας προσπαθήσουμε», συνέχισε την προπαγάνδα υπέρ του χοιρινού η πρόεδρος. Βλέπετε, η Αργεντινή είναι η πρώτη χώρα σε κατά κεφαλήν κατανάλωση βοδινού στον κόσμο και η κυβέρνηση επιδιώκει να προωθήσει το χοιρινό ως εναλλακτικό είδος κρέατος, επειδή είναι φθηνότερο.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 συμβουλές για να μην «σκάσει» το δέρμα σας από το κρύο

Η «συνταγή» για ξερό δέρμα και «σκασμένα» χείλη το χειμώνα είναι κρύο με χαμηλή υγρασία στους υπαίθριους χώρους και ζέστη με ξερό αέρα στους κλειστούς, αναφέρουν αμερικανοί δερματολόγοι. Και το «αντίδοτο», μερικές απλές συμβουλές...

1. Για να αποφύγετε την ξηροδερμία, το ξεφλούδισμα και την φαγούρα, φροντίστε να ενυδατώνετε κάθε μέρα καλά το δέρμα σας, συνιστά η δρ Άντζαλι Νταχίγια, δερματολόγος στο Κέντρο Υγείας των Γυναικών του Ιατρικού Κέντρου Weill Cornell, στη Νέα Υόρκη.

Μια καλή ώρα για ενυδάτωση είναι αμέσως μετά το μπάνιο, ώστε να «παγιδευτεί» η υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος. Όσοι έχουν ευαίσθητο δέρμα πρέπει να επιλέγουν μια... υδατική κρέμα δίχως αρώματα ή λανολίνη, συνιστά η δρ Νταχίγια.

2. Μολονότι το συχνό πλύσιμο των χεριών είναι απαραίτητο για την αποφυγή της εξάπλωσης των μικροβίων, όλο αυτό το σαπούνι και το νερό μπορεί να κάνουν τα χέρια να «σκάσουν». Για να τα προστατεύσετε, να χρησιμοποιείτε ήπιο σαπούνι και μια να τους βάζετε κρέμα μετά, συνιστούν οι ειδικοί.

3. Nα αποφεύγετε το πολύ καυτό νερό όταν κάνετε μπάνιο. Τα σύντομα ντους με χλιαρό νερό είναι πιο φιλικά για το δέρμα. Αμέσως μετά, να σκουπίζετε το δέρμα σας απαλά, χωρίς να το τρίβετε.

4. Φροντίστε να κάνετε ντους κάθε μέρα, ώστε να χρησιμοποιείτε μικρότερη ποσότητα σαπουνιού και έτσι να προστατεύετε τις φυσικές ενυδατικές ουσίες του δέρματος, συνιστά η δρ Μόνικα Χάλεμ, δερματολόγος στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

5. Για να αντιμετωπίσετε τον ξηρό αέρα στους κλειστούς χώρους, καλή ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιείτε έναν υγραντήρα, τον οποίο όμως θα καθαρίζετε συχνά για να αποτρέπετε την μούχλα και τους μύκητες.

6. Όταν βγαίνετε έξω και κάνει κρύο, να καλύπτετε όσο περισσότερο μπορείτε το πρόσωπό σας και να αλείφετε τα χείλη σας με ένα «παχύ» balm με αντηλιακό. Δεν θα έβλαπτε επίσης να αλείφετε το πρόσωπό σας με αντηλιακό, το οποίο είναι εξίσου απαραίτητο τον χειμώνα όπως είναι το καλοκαίρι, ιδίως εάν έχει χιονίσει ή έχετε πρόγραμμα να πάτε για σκι στα χιόνια.

7. Αν και μπορεί να είναι ιδιαίτερα δελεαστικό να απαλλαγείτε από το χλωμό χρώμα του δέρματός σας κάνοντας σολάριουμ, προτιμότερο είναι να το αποφύγετε, διότι η έκθεση στην ακτινοβολία των σολάριουμ έχει αποδειχθεί πως δεν κάνει καλό στο δέρμα, καθώς το οδηγεί σε πρόωρη γήρανση και αυξάνει τον κίνδυνο αναπτύξεως δερματικού καρκίνου.

Αντί για σολάριουμ χρησιμοποιήστε κάποια κρέμα αυτομαυρίσματος – αρκεί να βεβαιωθείτε ότι περιέχει έξτρα υδατικές ουσίες, διότι μερικά είδη ξεραίνουν το δέρμα.

8. Τα τυχόν σκασίματα και ο κνησμός (φαγούρα) που δεν καταπραΰνονται με τις υδατικές κρέμες πρέπει να ελέγχονται από δερματολόγο, διότι ενδέχεται να χρειαστούν πιο ειδική φροντίδα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Το σπουργιτάκι της Βουλής!

Ένα εκατομμύριο εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ (1.120.000 ευρώ) κόστισε το σάιτ της Βουλής!!! Στο http://yeep.parliament.gr/ μπορείτε να βρείτε την ξεκαρδιστική προκήρυξη (275 σελίδων!) στην οποία οι εξωγήινοι εξηγούν πώς μια δουλειά που δεν κάνει ούτε... 20.000 ευρώ το ανώτερο, αυτοί την κατασκεύασαν με ένα εκατομμύριο και κάτι ψιλά. Φυσικά, δεν πρόκειται ούτε για κλοπή ούτε για σκάνδαλο σωτήρων εγνωσμένου κύρους.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Έξι απλοί τρόποι να κάψεις λίπος



Φάε πρωτεΐνη
Δεν χρειάζεται να είναι κρέας. Οταν καταναλώνεις πιο πολύ ψάρι, όσπρια και αυγά, μπορείς να χάσεις πιο πολύ λίπος. Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, άτομα που λάμβαναν 40% των θερμίδων τους από πρωτεΐνη έχασαν πολύ περισσότερο λίπος από άτομα που λάμβαναν μόνο 15% των θερμίδων τους από αυτήν. Σημείωση: και οι δύο ομάδες κατανάλωναν τον ίδιο αριθμό θερμίδων.

Κάνε ένα διάλειμμα με καφέ
Η καφεΐνη που βρίσκεται σε δύο φλιτζάνια φίλτρου (ή σε ένα φραπέ) μπορεί να σπρώξει τον μεταβολισμό σου για 1 1/2 ώρα μετά. Ωστόσο αν προσθέσεις γάλα ή ζάχαρη, αυτή η δράση ακυρώνεται, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Φάε ολικής αλέσεως δημητριακά το πρωί
Σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές, άτομα που έτρωγαν ολικής αλέσεως κορν φλέικς έκαιγαν πιο πολύ λίπος κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σχέση με άτομα που έτρωγαν επεξεργασμένους υδατάνθρακες για πρωινό.

Φόρα τζιν
Ερευνα από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον έδειξε ότι, όταν φοράς τζιν, κάνεις 491 περισσότερα βήματα (8% μεγαλύτερη κίνηση) την ημέρα σε σχέση με όταν φοράς καλά ρούχα της δουλειάς.

Πιο πολύ λάδι
Αυστραλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι άτομα που κατανάλωναν πιο πολλά μονοακόρεστα λιπαρά -όπως ελαιόλαδο και αβοκάντο- έκαψαν πιο πολύ λίπος σε ένα μήνα απ' ό,τι άτομα που κατανάλωναν πιο πολλά κορεσμένα λιπαρά, δηλαδή ζωικά λιπαρά όπως βούτυρο.

Γιαούρτι
Ενα δροσερό γιαουρτάκι θα σε βοηθήσει να χάσεις 22% περισσότερο βάρος και 61% περισσότερο σωματικό λίπος. Αυτό έδειξε έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί όπου συνέκριναν άτομα που προσέθεσαν ένα γιαούρτι στη διατροφή τους με άτομα που δεν έτρωγαν γιαούρτι.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Τα μυστικά προσωπάκια και σύμβολα στο chat του facebook!


Υπάρχουν αρκετά μυστικά emoticons που μπορείς να εμφανίσεις στο chat του facebook.

Απλά γράψε το κείμενο και μόλις πατήσεις "αποστολή" θα εμφανιστεί το εικονίδιο.

Τα emoticons χωρίζονται με κενό σε όσα υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί για να εμφανιστούν.

Πιγκουίνος
<(") 

Μπερδεμένος
o.O

Άγγελος
O:)

Κλαψιάρης
:'(

Ρομπότ
:|] 

Ψεύτικο κλάμα
:3 

Διαβολάκος
3:)

Λυπημένος
:-( 

Με γυαλιά
B)

Πολύ χαρούμενος
:-D  ή  :D

Γκρινιάρης
>:(

Αγάπη
<3 

Ευτυχισμένος
^_^

Φιλί
:-*  ή  :*

Pac-man
:v

Χαμογελαστός
:-)  ή  :)

Με χαρούμενα μάτια
-_-

Με γυαλιά ηλίου
B-|  ή  B|

Αγενής
:-P  ή  :P  ή  :-p  ή  :p 

Προβληματισμένος
:/  ή  :-/  ή  :\  ή  :-\ 

Chris Putnam (προγραμματιστής στην facebook)
:putnam:

Εκνευρισμένος
>:o  ή  >:-o

Νόημα με το μάτι
;-)  ή  ;)

Καρχαρίας
(^^^)

Σοκαρισμένος
:-O  ή  :O  ή  :-o  ή  :o

Και τώρα κάπoια παράξενα (Κάντε απλά αντιγραφή και επικόλληση):

Group faces 1: ٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(-̮̮̃•̃)۶ ٩(×̯×)۶

Group faces 2: ⊙▂⊙ .. ⊙0⊙ .. ⊙︿⊙ .. ⊙ω⊙ .. ⊙﹏⊙ .. ⊙△⊙

Group faces 3: ●▂● .. ●︿● .. ●ω● .. ●﹏● .. ●▽● .. 

Face 1: ಠ_ಠ

Face 2ಥ_ಥ

Face 3¯\(°_o)/¯

Face 4: ب_ب


Face 5: ◕ ‿ ◕ 

Face 6: m(><)m 

Face 7: o(╥﹏╥)o

Face 8: //(ㄒoㄒ)//

Face 9: {{{(>_<)}}} 

Princess Leia StarWars: @-_-@ .. @-.-@ .. @>.<@ 

Butterfly: εїз

Fish to right: ><((((º>

Fish to left: <º))))><

Rabbit:

( ) ( )

(* .*)

("__")


Music Box:((((|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|))))

Ipod:

╔═══╗ ♪

║███║ ♫

║ (●) ♫

╚═══╝♪♪


Shotgun: ︻┳═一

Men with banner:

............(0 0)

.---oOO-- (_)-----.

╔═════════════════╗

 Type your message here!..

╚═════════════════╝

'----------------------oOO

........|__|__|

.......... || ||

....... ooO Ooo


Decorate your signature

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•` ¤ Type your name here


Guns:

Gun Design 1
.....____________________ , ,__

....../ `---___________----_____] - - - - - - - - ░ ▒▓▓█D

...../_==o;;;;;;;;_______.:/

.....), ---.(_(__) /

....// (..) ), ----"

...//___//

..//___//

.//___//


Gun Design 2

....._\____________________,,__

..../ `--│││││││││----------------------_]

.../_==o ____________________

.....),---.(_(__) /

....// (\) ),------

...//___//

../`----' / ...

./____ / ... .

Malibu Hotels:

|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ |


• Kirby Dance

<('o'<) ^( '-' )^ (>‘o’)> v( ‘.’ )v <(' .' )> <('.'<) ^( '.' )^ (>‘.’)> v( ‘.’ )v <(' .' )>

• Cigarettes:

Regular cigaritte: 
(̅_̅_̅(̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪ


Lucky strike cigaritte: (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̲̲̅̅̅l̲̅u̲̅c̲̅k̲̅y̲̲̅̅̅_̅_ ̅_̅() ڪے

Marlboro cigaritte (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅() ڪے

• Girls with flowers: 

◕ ‿ ◕✿ _ ◕ ‿ ◕ _◕ ‿ ◕❁ _◕ ‿ ◕


• Health cool shapes
:


Injection: ┣▇▇▇═─

Electrocardiogram: √v^√v^√♥

Band Aid: ( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅ )

• C
hristmas tree
…………(¯`O´¯)

…………*./ | \ .*

…………..*♫*.

………, • '*♥* ' • ,

……. '*• ♫♫♫•*'

….. ' *, • '♫ ' • ,* '

….' * • ♫*♥*♫• * '

… * , • Merry' • , * '

…* ' •♫♫*♥*♫♫ • ' * '

Άλλα κόλπα:

Για να γράψετε με χοντρά γράμματα, π.χ. wow, γράψτε αυτό : *το κείμενό μου*, βάζετε δηλαδή αστεράκια στην αρχή και στο τέλος.

Για να υπογραμμίσετε το κείμενό σας, γράψτε αυτό : _το κείμενό μου_ , βάζετε δηλαδή το σύμβολο _ στην αρχή και στο τέλος.
Ένα τελευταίο πολύ καλό κόλπο (δεν έχει σχέση με το chat):


Πηγαίνετε στην αρχική σας σελίδα στο facebook και μετά πατήστε τα παρακάτω στο πληκτρολόγιό σας!!! Δείτε μετά τι θα εμφανιστεί!!! (Για να φύγει μετά πατήστε F5 στο πληκτρολόγιο, ή ανανεώστε τη σελίδα).
 
←  ← → B A Enter

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS