Ρενγκίφο στο μάτι της ΑΕΛ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λατινικιή Αμερική, η ΑΕΛ βρίσκεται σε επαφή με τον μάνατζερ του επιθετικού της Λεχ Πόζναν, Ερνάν Ρενγκίφο. Θέλει ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα.

Το επιθετικό πρόβλημα της φετινής ΑΕΛ είναι φανερό και σίγουρα είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους όπου η ιστορική ομάδα του κάμπου, βρίσκεται τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σε άσχημη βαθμολογική θέση. Για να αλλάξει αυτό τον Γενάρη είναι επιβεβλημένη η απόκτηση επιθετικού που θα δώσει ώθησει στην ομάδα.

"Υπάρχει πρόταση από την Ελλάδα, αλλά δεν θέλω ούτε να σας επιβεβαιώσω αλλά ούτε να διαψεύσω τις πληροφορίες για τη Λάρισα. Ο Ερνάν δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα", δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ρίκι Σανκς, στην εφημερίδα "Goal". Μέσα από τη συγκεκριμένη απάντηση μένουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και είναι σίγουρο πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Η περίπτωση του παίκτη είναι σίγουρα ελκυστική, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ρενγκίφο αναμένεται να φύγει από την Πόζναν σε χαμηλή τιμή καθώς το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου το καλοκαίρι. Ο λόγος της απομάκρυνσης του, είναι η μη υπογραφη της ανανέωσης του με τους Πολωνούς.

Πρόκειται για "Killer"

Ο Ερνάν Ρενγκίφο στα 26 του χρόνια αποτελεί έναν αξιόλογο στράικερ με πολύ καλά στατιστικά που τον κάνουν να δείχνει "killer" για τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Συγκεκριμένα σε 59 εμφανίσεις έχει πετύχει 24 γκολ με την Λεχ Πόζναν(2007-2010), ενώ οι χρονιές που τον συνοδεύουν από την Λατινική Αμερική επιβεβαιώνουν την εκτελεστική του δυνότητα: 2004-2005: 41 εμφανίσεις - 16 γκολ, 2005-2007: 83 εμφανίσεις - 40 γκολ.

Παρατσούκλι του είναι το "Τσαράπα" που σημαίνει χελώνα, αλλά επίσης έτσι αποκαλούν και τους ανθρώπους που ζούνε στα νερά του Αμαζονίου και στα νερά που βρίσκονται οι χελώνες.

Ο "Τσαράπα" σκοτώνει

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου