"Για πάντα στην καρδιά μας"

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας με επιστολή τους στο επίσημο περιοδικό της ομάδας "Vissini News", το οποίο μοιράζεται στα παιχνίδια της ΑΕΛ, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Παράλληλα, από τα μεγάφωνα του σταδίου Αλκαζάρ εκφωνήθηκε ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας Ντε Νίγκρις, στα ελληνικά αλλά και τα ισπανικά.



Η επιστολή των παικτών της Λάρισας: "Ο ξαφνικός χαμός του Αντόνιο ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για όλους μας. Όμως, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, νιώθουμε ότι είναι ένα γεγονός το οποίο – μέσα στην τραγικότητά του – μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ζώντας την απώλεια ενός ανθρώπου με τον οποίο μοιραζόμασταν μέχρι πρότινος τον ίδιο στόχο και την κοινή προσπάθεια γι’ αυτό που όλοι μας αγαπάμε, αλλά και πράγματα πιο απλά, καθημερινά και πρακτικά, όπως ο ίδιος χώρος στα αποδυτήρια της ομάδας μας, συνειδητοποιούμε ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος και που βρίσκεται η αληθινή ουσία των πραγμάτων.
Αυτή που ο ίδιος ο Αντόνιο υποστήριζε με το αυθόρμητο χαμόγελό του, τη θετική του ενέργεια και την εν γένει στάση του, αυτή που καθημερινά μας προσέφερε απλόχερα με παράδειγμα τον ίδιο του τον εαυτό. Γι` αυτόν ακριβώς τον λόγο νιώθουμε ότι αν του δινόταν η ευκαιρία για μια στιγμή να βρισκόταν και πάλι ανάμεσά μας, θα μας συμβούλευε τούτο: Να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και αγαπάμε και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή, αποβάλλοντας από μέσα μας οτιδήποτε μπορεί να μας οδηγήσει σε «μικρές» σκέψεις και συμπεριφορές.
Ο Αντόνιο έζησε κοντά μας για πολύ λίγο, αλλά θα μείνει μαζί μας για πάντα: Στη μνήμη μας και στις καρδιές μας. Είναι μέλος της οικογένειάς μας. Έτσι νιώθουμε για εκείνον, όπως νιώθουμε το ίδιο για τους οικείους του και κυρίως για τη σύζυγό του, Σόνια και την κόρη του, Μιράντα. Η σκέψη μας θα είναι πάντα κοντά τους, όπως δεδομένη είναι η επιθυμία μας να βρισκόμαστε στο πλευρό τους και να τους στηρίζουμε έμπρακτα με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε τους βήμα. Βλέπετε, η ΑΕΛ κουβάλα - σε όλη την ιστορική της διαδρομή - την ευχή και κατάρα να βλέπει την οικογένειά της να μεγαλώνει όχι μόνο στη γη, αλλά και στον παράδεισο…

ΑΝΤΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ ΑΝΤΟΝΙΟ...
Οι συμπαίκτες σου"
Το μήνυμα της οικογένειας Ντε Νίγκρις στα ελληνικά: "Ευχαριστούμε την οικογένεια της ΑΕΛ, η οποία ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας και θέλουμε η ομάδα να πάει πολύ ψηλά. Σήμερα δεν μπορούμε να είμαστε κοντά σας, αλλά οι σκέψεις μας θα είναι πάντα στο πλευρό σας. Και να θυμάστε πάντα οτι ένας δικός σας άνθρωπος θα σας κοιτάει από εκεί ψηλά, από τον ουρανό, σαν άγγελος

Με εκτίμηση και σεβασμό,
η οικογένεια Ντε Νίγκρις"

Το μήνυμα της οικογένειας Ντε Νίγκρις στα ισπανικά: "Gracias a la familia de Larissa, que estaba cerca de nosotros en los momentos difíciles que pasamos. Usted estará siempre en nuestros corazones y queremos que el equipo para llegar muy alto el domingo no podrá estar cerca de ti, pero nuestros pensamientos siempre estará a tu lado y recordar siempre que un hombre de tu estás viendo desde allí, muy por encima del cielo como un ángel.

con consideración y respeto,
la familia De Nigris"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου