Γελάτε... είναι μεταδοτικό!!

ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
- "Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της"!!! Το είπε ο Αλμούνια και φυσικά τον πιστέψαμε...

- Στα διεθνή πρωτοσέλιδα το διαζύγιο μας με την ευρωπαϊκή ένωση, και στα δικά μας πρωτοσέλιδα, το διαζύγιο της Μενεγάκη με τον Λάτσιο! Θα πάω να ζήσω στην Τεχεράνη ρε πούσ... μου... δεν υπάρχουμε.

- «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει μόνη της», τόνισε ο... Γ. Παπανδρέου. GAMATO!!!

- Ποιος Ντέιβιντ Μπέκαμ και ποια Lady Gaga; Oλα τα διεθνή ΜΜΕ, το μουστάκι του μπαγάσα του Yorgou κυνηγούν ακόμη και στον κινηματογράφο που πήγε χαλαρός και ξένοιαστος να δει το AVATAR!! Μιλάμε για μεγαλεία τώρα, όχι αστεία...

- Βγαίνουν οι κομπλεξικοί οι Άγγλοι και λένε πως είναι ανεπίτρεπτο η ΕΡΤ να έχει 7.000 εργαζομένους. Εξαπλασίους δηλαδή υπαλλήλους από το BBC!! Ρε ξιπασμένα αγγλάκια, τι να μας πείτε και σεις για τα φτωχοκαναλά σας. Τι είναι ρε το bbc μπροστά στην ΕΡΤ?

- Έπεσα προχθές με το χιονόνερο και χτύπησα το χέρι μου. Τι κοινό έχω με τους U2; Έχω έναν Μπόνο.

- Αφού μας είχαν ζαλίσει για το "πόσο σοβαρός οικογενειάρχης ήταν ο Λάτσιος" και "πόσο καλή μανούλα και σύζυγος ήταν η Μενεγάκη",... τελικά χωρίσανε.

- Κάτι το διαζύγιο, λίγο οι ιστορίες γύρω από αυτό, μετά η Eurovision, μετά ένας χρόνος από το θάνατο του M.Jackson, και το φθινόπωρο, όλος τυχαίος η μεγάλη επανασύνδεση!... Μια χαρά την έβγαλε την σεζόν το Star channel. Ο στόχος επετεύχθη!

- Κάπου, κάπου χρειάζεται και κανένα διαζύγιο γιατί έχει πέσει πολύ βαρεμάρα με την κρίση. Εκτός, κι αν οι τηλεοπτικοί Κροίσοι το κάνουν επίτηδες για να γίνουν ακόμη μεγαλύτεροι Κροίσοι....

- Δείγμα ότι βγαίνουμε επιτέλους από την κρίση: Στις τουαλέτες του ασφαλιστικού γραφείου που επισκέπτομαι πολύ συχνά, υπάρχει ξανά χαρτί για τα χέρια, μετά από ένα τρίμηνο.

- Στο νέο πολυδιαφημιζόμενο γκάτζετ iPad υπάρχουν τελικά σημαντικές ατέλειες: Π.χ. δεν έχει κάμερα, δεν έχει θύρα USB, δεν τρέχει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα, το εικονικό πληκτρολόγιο δεν βολεύει, και κάνει και 600 ΕΥΡΟ!

- Και μια που αναφερθήκαμε στην τεχνολογία, είναι δυνατόν ταξιτζής πράγμα να μαλώνει με το GPS φωνητικών εντολών επειδή δεν του βρίσκει την οδό? Αχ αυτή η κρίση, Όλους τους τρέλανε.

- Ένα εκατομμύριο εκατόν είκοσι χιλιάδες ευρώ (1.120.000 ευρώ) κόστισε το σάιτ της Βουλής!!! Ποιος ανθέλλην είπε ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει λεφτά?

- Το facebook τελευταία όλο κολλάει.. Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι ελληνική δημοσία υπηρεσία?

- "Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της η Ειμυ Γουαινχαους" Το είπε ο μάνατζερ της Αγγλίδας τραγουδίστριας αναφερόμενος στην παγκόσμια τουρνέ της που ξεκινά την άνοιξη! Να καλά διαβάσατε. Στην παγκόσμια τουρνέ.! Παγκόσμια ναι.!! Η Γουαινχαουζ ναι.

- Εννοείται πως και αυτόν τον πιστεύουμε ...
Του Πάνου Σατζόγλου

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου