Ύποπτος "σπρίντερ"εγκλωβίστηκε σε γυναικείες φυλακές



Το κυνηγητό ενός υπόπτου με την αστυνομία κατέληξε στην αυλή της φυλακής αφού ο 20χρονος Ρίκυ Φλάουερς, μη έχοντας που αλλού να πάει, μετά από τόσο τρέξιμο πήδηξε μέσα σε γυναικείες φυλακές!

Το περιστατικό συνέβη χθες στο Οχάιο, όταν η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητο του 20χρονου, στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία άτομα, για παράβαση κόκκινου σηματοδότη. Τότε ο 20χρονος ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου με τα πόδια, με σκοπό να διαφύγει από την αστυνομία, φτάνοντας τα 90 μίλια την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το κυνηγητό διήρκεσε για αρκετή ώρα με τον ύποπτο να περνά από δεκάδες τοπικές κοινότητες καταλήγοντας στο πιο ειρωνικό μέρος… τις γυναικείες φυλακές.

Προσπαθώντας να ξεφύγει, προφανώς, μπερδεύτηκε και αφού σκαρφάλωσε το συρματόπλεγμα βρέθηκε εγκλωβισμένος στις γυναικείες φυλακές. Εκεί, προτού συνειδητοποιήσει καλά καλά τι συνέβαινε, συνελήφθη από τους φύλακες των γυναικείων φυλακών.

Σύμφωνα με την αστυνομία το εν λόγω περιστατικό αποτελεί από τις μεγαλύτερες γκάφες που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, αρχικά η αστυνομία ανέφερε ότι ο Φλάουερς τράπηκε σε φυγή, επειδή η άδεια οδήγησής του ήταν σε αναστολή.

Αυτός και οι τρείς επιβαίνοντες τώρα αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών, ανάμεσα στις οποίες, φυγή και παρεμπόδιση του έργου της αστυνομίας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου