Oπαδοί έριξαν χταπόδια στον παγο!

Oπαδοί έριξαν χταπόδια στον παγο!Η ιστορία με τον Τότη Φυλακούρη και τον πετεινό που άφησε ελεύθερο το 1972 σε ντέρμπι "αιωνίων" για να "πικάρει" τους παίκτες του Ολυμπιακού για την ήττα από την Τότεναμ, έχει γίνει πλέον θρύλος. Ο παλαίμαχος πλέον άσος του Παναθηναϊκού είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (ΕΠΟ).




Στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών τώρα ορισμένοι οπαδοί της ομάδας χόκεϊ των Ρεντ Γουίνγκς, έριξαν στον πάγο χταπόδια, διατηρώντας την παράδοση! Κάθε χρόνο οι οπαδοί της ομάδας που η μασκότ τους είναι ένα χταπόδι, πετάνε για το γούρι τα νόστιμα μαλάκια που τα τιμάμε στην Ελλάδα, αλλά μάλλον στις ΗΠΑ δεν τα σερβίρουν.

Ο "θρύλος των χταποδιών" γεννήθηκε το 1952 όταν δύο αδέρφια έριξαν ένα χταπόδι στον πάγο. Το χταπόδι έχει οχτώ πλοκάμια που συμβόλιζαν τις οκτώ νίκες που έπρεπε να κάνουν οι Ρεντ Γουίνγκς για να κατακτήσουν το "Στάνλεϊ Καπ". Οι Γουίνγκς κέρδισαν τον τίτλο και έτσι δημιουργήθηκε η παράδοση

Η ομάδα... συμμετέχει στο σόου. Στα πλέι οφ κρεμάει δύο λούτρινα χταπόδια κρέμονται στο παγοδρόμιο και συμβολίζουν τις 16 νίκες που πρέπει να κάνει η ομάδα για να πάρει τον τίτλο.

Φέτος, οι οπαδοί ταξίδεψαν μέχρι το Φοίνιξ για να ρίξουν τα χταπόδια στον πάγο κατά τη διάρκεια του 2ου αγώνα των πλέι οφ με τους Κογιότις. Εκπλήρωσαν την αποστολή τους, αλλά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο. Αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα κατέβαλαν εγγύηση ύψους 500 δολαρίων.

Ευτυχώς βιντεοσκόπησαν την περιπέτεια τους. Καλύτερα να πετάς χταπόδια, παρά να κλέβεις από την ίδια σου την ομάδα, όπως έκαναν ορισμένοι "φίλαθλοι" στο κλειστό του Ρέντη την Τρίτη (27/4)

Δείτε το βίντεο:


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου