Τα πρόστιμα της δημοτικής αστυνομίας

Τα πρόστιμα της δημοτικής αστυνομίαςOι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας είναι «νόμιμα πρόστιμα, που καταλογίζονται ως οφειλές στην εφορεία» επισημαίνει η δημοτική αστυνομία του δήμου Λάρισας απαντώντας σε σχόλιο της στήλης.

Δεκάδες «αμελείς» τρέχουν καθημερινά να ρυθμίσουν οφειλές από παράνομη στάθμευση, ώστε να πάρουν φορολογική ενημέρωση από τη ΔΟΥ στην οποία ανήκουν τονίζει η δημοτική αστυνομία.

Ο αναγνώστης επισήμανε στη στήλη το αντίθετο.
Όπως και να’ χει ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας δεν πρέπει να‘ ναι φοροεισπρακτικός. Και υπάρχουν πολλοί πολίτες που χρωστούν κλήσεις επί σειρά ετών και δεν έχουν λάβει καμιά ενημερωτική επιστολή.

Η Δημοτική Αστυνομία απαντά και για τις θέσεις πάρκινγκ σε σχόλιο της στήλης, ως γραφείο Τύπου του δήμου! «Σε ότι αφορά τα πάρκινγκ (ή γκαράζ) δεν μας αρέσει να επαναλαμβανόμαστε: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι θέσεις στάθμευσης που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια έδωσαν πραγματικές ανάσες στο κυκλοφοριακό της πόλης.

Αν δεν το αντιλήφθηκε ο «συμπολίτης» το κυκλοφοριακό εξομαλύνθηκε και σ’ αυτό συνετέλεσαν κυρίως οι Λαρισαίοι που σέβονται τους κανόνες και φυσικά το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης» συμπληρώνει στην απάντησή της η δημοτική αστυνομία.

Μάλλον η δημοτική αστυνομία εννοεί τις νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν στα ιδιωτικά πανάκριβα πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης. Όσο για την άμβλυνση του κυκλοφοριακού, το αποδεικνύουν καθημερινά τα διπλοπαρκαρισμένα και τριπλοπαρκαρισμένα ΙΧ στους δρόμους της πόλης.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου