Σκότωσε την κόρη του λόγω Μουντιάλ!

Σκότωσε την κόρη του λόγω Μουντιάλ!

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έγινε στις ΗΠΑ, με αφορμή το Μουντιάλ. Πατέρας σκότωσε την δύο ετών κόρη του στο Τέξας, γιατί δεν τον άφηνε να παρακολουθήσει με ησυχία τον αγώνα της Εθνικής του ομάδας!

Το ματς των ΗΠΑ με την Γκάνα στάθηκε αφορμή ο 28χρονος Έκτορ Κάστρο να χτυπήσει και να τραυματίσει θανάσιμα την δίχρονη θετή κόρη του, διότι τον ενοχλούσε. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο ο δράστης ομολόγησε σε αστυνομικούς ότι χτύπησε το άτυχο κοριτσάκι γιατί ούρλιαζε και δεν σταματούσε να κλαίει κατά τη διάρκεια του αγώνα, γεγονός που τον έβγαλε εκτός ορίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δράστης χτύπησε δύο φορές με τη γροθιά του την κόρη του στο στήθος, ενώ όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ανέπνεε προσπάθησε με τεχνική αναπνοή να την επαναφέρει, χωρίς επιτυχία. Τότε, έβαλε μια βίδα στο λαιμό της μικρής ώστε να φανεί ότι ο θάνατός της προήλθε από ατύχημα και κάλεσε ασθενοφόρο.

Δυστυχώς για το μικρό κοριτσάκι δεν ήταν η μοναδική φορά που ο πατέρας σήκωνε χέρι πάνω της. Η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι το θύμα είχε τέσσερα σπασμένα πλευρά, τρία εκ των οποίων είχαν προκληθεί πριν από αρκετές εβδομάδες. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου