Έκλεψαν τα τρόπαια του Μουντιάλ!

Σύμφωνα με την αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ, τη Δευτέρα (28/6), ληστές μπήκαν στα γραφεία της ΦΙΦΑ, που έχει δημιουργήσει προσωρινά στη Νότια Αφρική και έκλεψαν όλα τα αντίγραφα του τροπαίου που θα δωθεί στον τελικό του Γιοχάνεσμπουργκ την 11η Ιουλίου.

 Έκλεψαν τα τρόπαια του Μουντιάλ!

Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Γιοχάνεμσπουργκ, Μπέκι Τσέλε δήλωσε σχετικά: "Γνωρίζουμε πως υπήρξε ληστεία. Είναι προσβλητική για τη Νότιο Αφρική και οι έρευνες δεν θα σταματήσουν μέχρι να συλληφθούν οι ένοχοι".

Πάντως, ο αρχηγός της αστυνομίας, άφησε υπόνοιες για δουλειά που έγινε μέσα από το περιβάλλον της ΦΙΦΑ, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια διάρηξης. Την αποκάλυψη της είδησης έκανε η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Επίσης μαζί με τα 7 τρόπαια, κλάπηκε και αθλητικός εξοπλισμός.

Επίσης η αστυνομία επιβεβαίωσε πως από τους 316 ανθρώπους που έχουν συλληφθεί για παρανομίες που έχουν σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι 207 είναι Νοτιαφρικανοί.

Μάλιστα δημοσίευμα στη Νιγηρία αναφέρει πως η αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ μόνο τη Δευτέρα (28/6) πυροβόλησε δύο ληστές και συνέλάβε άλλους 4, που βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο του τελικό, το Soccer City.

Όλα αυτά τη στιγμή που όπως αναφέρουν στην διοργανώτρια χώρα, δύσκολα να διανύσεις 500 μέτρα χωρίς να δεις αστυνομικό, ενώ για την είσοδο σου με αυτοκίνητο σε γήπεδο πρέπει να έχεις άδεια.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου