Δημόσιο χρήμα για πορνό

Την πιστωτική κάρτα που του είχε παραχωρήσει η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας, χρησιμοποιούσε βουλευτής για να ενοικιάζει πορνό ταινίες.

 
Στο στόχαστρο έχει μπει ένας βουλευτής του εργατικού κόμματος της Νέα Ζηλανδίας καθώς χρησιμοποιούσε τις πιστωτικές κάρτες που του είχε χορηγήσει η κυβέρνηση για να αγοράζει ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.
Πρόκειται για τον Σέιν Τζόυνς ο όποιος έως σήμερα αρνείται κάθε κατηγορία αλλά μετά από το σάλο που ξέσπασε στη χώρα παραδέχτηκε την αδυναμία του στις πορνό ταινίες.
Ο Τζόυνς αγόρασε τουλάχιστον 50 τέτοιες ταινίες με την πιστωτική κάρτα που του είχε παραχωρήσει η κυβέρνηση του. Και με αυτήν συνέχισε το χόμπι του σε κάθε διαμονή του σε διάφορα ξενοδοχεία της χώρας.
Όπως αναφέρει η New Zealand Herald ο Τζόυνς έχει χάσει την αξιοπιστία του, όχι τόσο γιατί έβλεπε ταινίες ενηλίκων αλλά διότι άργησε να το  παραδεχτεί.

Αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί αν οι ταινίες που έβλεπε ήταν πορνογραφικού περιεχομένου.

Η Ανέτ Κίνγκ ηγέτης του  Εργατικού κόμματος, μετά τον αποκεφαλισμό του, είπε "Δεν θα κρίνουμε το ότι ο Τζόυνς   έκανε  φασαρία στο δωμάτιό του, αλλά γιατί  απογοήτευσε  τους φορολογούμενους".

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου