«Δεν δίνω ευρώ για Βραζιλία»!

«Δεν δίνω ευρώ για Βραζιλία»!

Η Βραζιλία έχει χάσει την... αίγλη της και την ποδοσφαιρική της φαντασία σύμφωνα με τον Ολλανδό «θρύλο», Γιόχαν Κρόιφ, ο οποίος χαρακτήρισε την «Σελεσάο» ως... βαρετή.

Στη βρετανική εφημερίδα «Mirror» μίλησε η μεγάλη «δόξα» του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, Γιόχαν Κρόιφ με αφορμή την επικείμενη μάχη των «Οράνιε» απέναντι στην Βραζιλία την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός «θρύλος» δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για την Βραζιλία του Ντούνγκα, ενώ χαρακτήρισε την «Σελεσάο» ως... βαρετή ομάδα που στερείται ποδοσφαιρικής φαντασίας:


«Δεν θα πλήρωνα εισιτήριο για να δω τους αγώνες αυτής της Βραζιλίας. Δεν θα έδινα καθόλου λεφτά, αφού η ομάδα που όλοι θαυμάζαμε έχει εξαφανιστεί σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θυμάμαι παίκτες σαν τους Ζέρσον, Τοστάο, Φαλκάο, Ζίκο, Σόκρατες.
Τώρα βλέπω τους Ζιλμπέρτο, Μέλο, Μπάστος, Ζούλιο Μπαπτίστα. Που είναι η βραζιλιάνικη μαγεία; Καταλαβαίνω κάποιες επιλογές του Ντούνγκα, αλλά είναι ανήκουστο το ότι δεν έχει έναν κλασικό οργανωτή στη μεσαία γραμμή.
Πάντοτε οι φίλαθλοι απολάμβαναν τη φαντασία στο παιχνίδι της Βραζιλίας, αλλά όχι αυτό το καλοκαίρι. Έχουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αλλά παίζουν πολύ αμυντικά», είπε χαρακτηριστικά ο Κρόιφ και άλλο ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι άρχισε... νωρίς. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου