Η ζέστη ανάγκασε τους δύο Γάλλους που φιλοδοξούσαν να κατασκευάσουν την υψηλότερη τούρτα του κόσμου, να την κατεδαφίσουν, καθώς η σοκολάτα άρχισε να λιώνει
Χρειάστηκαν 628 κιλά αλεύρι, 508 κιλά ζάχαρη, 350 αυγά και 18 κιλά βούτυρο για μια θέση στο βιβλίο Guinness και για την παρασκευή της μεγαλύτερης τούρτας στον κόσμο.
Αλλά η αναπάντεχη ζέστη που επικρατεί στη γαλλική πρωτεύουσα απειλεί τη δημιουργία αυτή του Γάλλου σεφ Gilles Stassart και του αρχιτέκτονα Jean Bocabeille.
Η υψηλότερη τούρτα του κόσμου με ύψος 7,82 μέτρα στήθηκε στο "Σπίτι της Αρχιτεκτονικής" (Cité de l'Architecture) στο Παρίσι μόλις προχθές, αλλά εξαιτίας της ζέστης, που άγγιζε τους 30 βαθμούς Κελσίου, το γλυκό αυτό δημιούργημα κινδύνευε να καταρρεύσει, μοιάζοντας περισσότερο με τον Πύργο της Πίζας, με αποτέλεσμα οι εμπευστές του "Πύργου δίχως Πείνα" να αναγκαστούν να την αποσυναρμολογήσουν, καθώς αποτελούνταν από πολλά μικρά τουβλάκια σοκολάτας.
Αλλά η αναπάντεχη ζέστη που επικρατεί στη γαλλική πρωτεύουσα απειλεί τη δημιουργία αυτή του Γάλλου σεφ Gilles Stassart και του αρχιτέκτονα Jean Bocabeille.
Η υψηλότερη τούρτα του κόσμου με ύψος 7,82 μέτρα στήθηκε στο "Σπίτι της Αρχιτεκτονικής" (Cité de l'Architecture) στο Παρίσι μόλις προχθές, αλλά εξαιτίας της ζέστης, που άγγιζε τους 30 βαθμούς Κελσίου, το γλυκό αυτό δημιούργημα κινδύνευε να καταρρεύσει, μοιάζοντας περισσότερο με τον Πύργο της Πίζας, με αποτέλεσμα οι εμπευστές του "Πύργου δίχως Πείνα" να αναγκαστούν να την αποσυναρμολογήσουν, καθώς αποτελούνταν από πολλά μικρά τουβλάκια σοκολάτας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου