Τα πάντα για το νέο δίσκο της Rihanna:Ποια θα είναι τα νέα τραγούδια?

Τα πάντα για το νέο δίσκο της Rihanna:Ποια θα είναι τα νέα τραγούδια?Στις 10 Νοεμβρίου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος της Rihanna με τίτλος Loud! Από ότι φαίνεται ο δίσκος είναι .. όνομα και πράγμα
καθώς αναμένουμε πολύ δυνατά τραγούδια και όπως όλα δείχνουν τον καλύτερο δίσκο της Rihanna μέχρι στιγμής!
Αρχικά μέσα στο δίσκο θα υπάρχει το Love The Way You Lie (Part II) που είναι στην ουσία η συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας της με τον Eminem! Αυτή τη φορά στο τραγούδι η Rihanna λέει την δικιά της πλευρά ενώ ξεκινάει με ένα πιάνο και τη φωνή της να λέει: «On the first page of our story, the future seemed so bright/ Then this thing turned so evil».
Όταν ξεκινάει το τραγούδι, η ένταση σε σχέση με το πρώτο τραγούδι είναι πολύ μεγαλύτερη όπως και η κινηματογραφική ροή.. Ο Eminem κάνει rap για τον πόνο που του προκάλεσε που είναι εξίσου μεγάλος με εκείνον που της προκάλεσε αυτός.
Στη συνέχεια υπάρχει το τραγούδι «S&M» που έχει τον στίχο όλο υπονοούμενο: «Sticks and stones may break my bones/ But chains and whips excite me».
Το Cheers είναι ένα party τραγούδι βασισμένο στο Im With You που είχε κυκλοφορήσει το 2003 η Avril Lavigne σε μπαλάντα! Η Rihanna το κάνει ένα δυνατό beat.
Το Man Down, μας πάει στις ρίζες της Rihanna που είναι από εξωτικό νησί! Παιχνιδιάρικο τραγούδι που μας ταξιδεύει σε άλλα μέρη!
Μέσα από το δίσκο η Rihanna δείχνει να ερωτεύεται επίσης με το τραγούδι : What's My Name? Ενώ στο Complicated, δείχνει την γεμάτη παιχνίδια σχέση της με το σύντροφό της. Στίχοι όπως: " «You're not easy to love» και «Everything with you is so complicated» συνδυάζονται με funky και flirty ήχους!
Τέλος, το California King ( Bed ) είναι μια δυναμική μπαλάντα, μέσα από την οποία η γνωστή τραγουδίστρια αφήνει να φανεί η ευαίσθητη πλευρά της! Στίχος του τραγουδιού: «Chest to chest, nose to nose, palm to palm, we was always just that close».
Αυτές είναι και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της Rihanna! Πως σας φαίνεται?

 http://www.tralala.gr/music-news/item/7926-rihanna-new

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου