"Μακάρι να 'παιζα κι εγώ με δέκα παίχτες"

Όλοι πλην του εαυτού του έφταιγαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, με 2-0 στο «Μπερναμπέου», στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επέκρινε τη διαιτησία, ενώ άφησε αιχμές και για την τακτική του...


προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο. «Είδατε όλοι τι έγινε. Όταν ήμασταν 11 εναντίον 11 μπορεί να μην ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Πάντα στα ματς με την Μπαρτσελόνα μένουμε με δέκα παίκτες. Είναι τυχαίο; Το 0-0 δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας, αφού θα μπορούσε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Πριν την αποβολή ήταν έτοιμος να περάσει στο ματς ο Κακά και θα παίζαμε επιθετικά στα τελευταία 20 λεπτά. Όμως μετά ήρθε η αποβολή του Πέπε και όλα άλλαξαν. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί πάντα τα ίδια συμβαίνουν με αυτόν τον αντίπαλο», δήλωσε.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα κατορθώματα του αντίπαλου δέους, Λιονέλ Μέσι, αρκέστηκε να πει: «Με δέκα παίκτες είναι πάντα ευκολότερο το έργο σου. Μακάρι κι εγώ να έπαιζα τόσες φορές απέναντι σε δέκα παίκτες, όπως έχει κάνει εκείνος».

Όσο για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του και τις επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο, δεν δίστασε να πει: «Δεν μου αρέσει να παίζω με αυτόν τον τρόπο, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ γιατί αυτό θέλει ο προπονητής.

Τέλος, για το αν υπάρχουν πλέον ελπίδες πρόκρισης στον τελικό για τη Ρεάλ, τόνισε: «Πλέον είμαστε με το 2-0 στην πλάτη και παίζουμε τον επαναληπτικό εκτός έδρας. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά ξέρουμε πως είναι πλέον πολύ δύσκολο».
sportfm

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου