Η νέα... Λαρίσα Ρικέλμε!

Η Λαρίσα Ρικέλμε βρήκε άξια διάδοχο, με μία ξανθιά οπαδό της Παραγουάης να ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο στις εξέδρες, στη διάρκεια του αγώνα με τη Βραζιλία (photos)!
Μπορεί στο χορτάρι του "Mario Alberto Kempes" να μην υπήρξε νικητής, με τη Βραζιλία να ισοφαρίζει σε 2-2 την Παραγουάη στο 90' με το γκολ του Φρεντ, όμως στις εξέδρες του γηπέδου της Κόρδομπα δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία για το ποια κέρδισε τις εντυπώσεις.

Αυτή ήταν η "Albirroja", με τον φωτογραφικό φακό να εντοπίζει στις εξέδρες μία εκπρόσωπο του "ωραίου φύλλου" και φανατική οπαδό της Παραγουάης, η οποία κατάφερε με μεγάλη ευκολία να στρέψει όλα τα βλέμματα των ανδρών φιλάθλων πάνω της.
Λίγο τα χρώματα της Παραγουάης στα οποία ήταν ντυμένη, λίγο το πληθωρικό μπούστο της, δεν ήθελε και πολύ ώστε τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν λόγο για την Παραγουανή που απειλεί να κλέψει τη δόξα της "μούσας του Μουντιάλ 2010" Λαρίσα Ρικέλμε!

Το αν θα τα καταφέρει, θα φανεί στο αμέσως επόμενο ματς της Παραγουάης (σ.σ με Βενεζουέλα), όπου ο συναγωνισμός με τη Ρικέλμε για την πρωτοκαθεδρία στις εξέδρες αναμένεται να είναι μέχρι τελικής πτώσης...

Η νέα... Λαρίσα Ρικέλμε της Παραγουάης


 



















 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου