Πρέπει ΟΛΑ να τα δούμε σε χρώμα βυσσινί!

Diary of a Madman


Χασικλήδες και μη, πρέπει ΟΛΑ να τα δούμε σε χρώμα βυσσινί!

Ως πότης ιππότης της διεστραμμένης βυσσινί λογοτεχνίας σφίγγω τα λουριά απ’ το άβολο λευκό παλτό μου και λίγο πριν σου γράψω για το πρώτο νικηφόρο ματς της σεζόν δηλώνω σαν άλλος απόστολος Παύλος:

«Τουμέρ (11), Γκέρεμι (8), Μπλάζεκ (88) τυχαίο; Δεν νομίζω!»…

Πρέπει να σου πω, ότι το προηγούμενο βράδυ ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πάω γήπεδο. Είχα πυρετό, έβηχα σαν 45χρονος καπνιστής με καρκίνο στο λαιμό, τα μάτια μου δάκρυζαν και δεν γράφω για τα φλέματα, για να μην αηδιάσει το θηλυκό κοινό μου.
Ήμουν αρρώστια καταραμένη και συν τοις άλλης την προηγούμενη φορά με το Βόλο είχα ξενερώσει, οπότε είπα να την αράξω σπίτι.
Μπορείς όμως να μην πας; Εγώ δεν μπόρεσα! Κουμπώθηκα 3 ντεπόν και έφυγα για γήπεδο…
Πάντα πάω στη θύρα 8 και ας έχω τη δυνατότητα (οικονομική και επαγγελματική) να επιλέξω όποια θύρα θέλω. Το δικό μου ρεπορτάζ βγαίνει καλύτερα μέσα απ’ τον κόσμο.
Το πρώτο πράγμα λοιπόν, που είδα όταν μπήκα, ήταν… Ο Κουρμέτζας!
Είχε γυρίσει πλάτη στην κερκίδα, έβγαλε μια μπλούζα «Monsters» που φορούσε, την έφερε στο ύψος των ματιών του, τη φίλησε, την άπλωσε στα κάγκελα, και ξαναγύρισε προς την κερκίδα σαν να είχε κάνει μόλις το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.
Ο πιο απολαυστικός οπαδός κατά τη γνώμη μου!

Τέλος πάντων. Πάμε στο ματς …
Ο Δώνης του 4-3-3, του εντυπωσιακού ποδοσφαίρου, της αγγλικής νοοτροπίας και όλα αυτά τα γνωστά ήρθε και κλείστηκε πίσω! Πήγαινε για το χ, και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του. Οι οποίες ήταν χαρακτηρίστηκες δηλώσεις Δώνη! ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ….

Από μας τώρα…
Ο Ρομέου –το έχω ξαναπεί- είναι το καλύτερο χαφ στην Ελλάδα. Σε μια φάση πέρασε 4 παίχτες, τους έσπασε τα νεύρα, έφαγε τάκλιν και πήραμε φάουλ. Θα δούμε πολλά τρελά φέτος απ’ αυτόν.
Ο Τουμέρ απλά είναι κάθε φορά ο ίδιος Τουμέρ, αληθινός ηγέτης! Παίρνει τα στημένα, μεταδίδει ηρεμία, βλέπει γήπεδο, μιλάει στους παίχτες, τα πάντα! Είναι η απόλυτη μορφή. Είμαι καιρό ερωτευμένος μαζί του!
Ο Νταμπίζας, στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν άψογος, από ψηλές μονομαχίες δεν έχασε ούτε μία, τα τάκλιν του 2 φορές ήταν σωτήρια, (μόνο με τον Καμαρά είχε ένα προβληματάκι αλλά όλοι θα είχαν, ωραίος παίχτης ο μαύρος) αλλά πρέπει να σταματήσει να βγάζει μπαλιές στην επίθεση. Ρε αρχηγέ, έχουμε άλλους να φτιάχνουν παιχνίδι, μείνε στο ρόλο σου. Απλά, μην ξαναβγάλεις μπαλιά ποτέ στη ζωή σου!
Ο Κανόμπιο δεν υπάρχει! Με το που μπήκε άρχισε τα πακέτα και άλλαξε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που πρωτοακούμπησε τη μπάλα κατάλαβα πως πρέπει να σταματήσω να αγχώνομαι. Θα κερδίσουμε σίγουρα! Ο τύπος ξέρει τρελή μπάλα! Παίζει με το κεφάλι ψηλά, βλέπει τον χώρο και τον εκμεταλλεύεται άριστα. Αυτό το amazing «σπάσιμο» στον Βενετίδη ήταν απλά ένα δείγμα της τεράστιας ποδοσφαιρικής ευφυΐας που σίγουρα θα θαυμάσουμε πολλές φορές ακόμα. Θα τρελάνει κερκίδες! Τον έχω φτιάξει που λέτε στο pro evolution και του έχω βάλει τα ποσοστά όλα 99! Τον αδίκησε το παιχνίδι επειδή παίζει στη Λάρισα για αυτό είπα να επαναφέρω τις ισορροπίες! Προχθές που έπαιζα Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΛ, κάρφωσε απευθείας φάουλ στον ημιτελικό με την Ίντερ! Τρελάθηκα! Πανηγύριζα στο σπίτι και ο από κάτω χτυπούσε τα πατώματα! Εδώ (έστω και στο playstation) πάμε για Τσάμπιονς Λιγκ και ο γείτονάς μου θέλει να κοιμηθεί! Αν είναι δυνατόν!
Θα του δείξω εγώ όμως… έχει μια κόρη, πήγαινε στίβο παλιά, ο απόλυτος κ....ς! Θα έρθει αύριο πάνω για… καφεδάκο!

….Κοιμήσου μπαγλαμά αλλόθρησκε! Κοιμήσου!

Ο Βενετίδης έκανε το καλύτερο τάκλιν στην ιστορία του βασιλιά των αθλημάτων. (νομίζετε ότι είμαι υπερβολικός αλλά όσες φορές και να το δω, δεν το χορταίνω!) Με την ψυχή του και μόνο, πήρε τη μπάλα και έκανε με τη μία σέντρα απ’ το υπερπέραν. Τέρμα εξωγήινη! Ο Μπέκαμ εκεί, επειδή δεν θα μπορούσε να τη βγάλει με τη μία, θα έκοβε μέσα και θα την έβγαζε άνετος, ή θα τον έκοβαν. Ο Βενετίδης όμως με την ψυχή και το μυαλό του, έπαιξε… «μπιλιάρδο» με το δοκάρι και το κεφάλι του Κουζέν και ήρθε το γκολ! Και όποιος πει ότι δεν ήθελε να το κάνει έτσι είναι ψεύτης, άμπαλος και πρεζάκιας! (να μάθει να υποτιμάει τον Βένε!)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ…
ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΥΖΕΝ!
Ο παίχτης αυτός πιστεύω ότι γεννήθηκε με πεπρωμένο να δοξαστεί με το άλογο στο στήθος. Μου αρέσει πάρα πολύ να τον βλέπω. Πριν τον αγώνα σχολίαζα το ντεκαπάζ του και αυτός μου το καρφώνει με κεφαλιά;! ΟΡΓΑΣΜΟΣ και δεν κάνω πλάκα!
Έχω τρελαθεί μαζί του. Καταρχήν, είναι γομάρι που ξέρει μπάλα. Πολύ σπάνιο.
Από δύναμη, τι να πω, σκυλί μαύρο με ξανθό μαλλί, από εκτελεστική δεινότητα, έχει σκίσει ήδη τρεις φορές τα δίχτυα σε μόλις δέκα εμφανίσεις με την υπέρβαρη βυσσινί φανέλα!
Και πάνω από όλα, κουβαλάει και αυτός τόνους τρέλα!
Πέστε μου κάποιον παίχτη της ΑΕΛ, από όλες της χρονιές, που να ήταν αντισυμβατικός, και να μην λατρεύτηκε; Ποτέ! Όλα τα αλάνια στην ΑΕΛ ταιριάζουν! Οι φλώροι δε φτουράνε! Ζούρα, Κλέιτον, Τουμέρ, Αντσουέ, Κυπαρίσσης, όλοι μοναδικοί, όλοι προσωπικότητες, όλοι αγαπητοί, όλοι τρελοί!
Πρώτη συμμετοχή -σαν αλλαγή κιόλας- και βάζει γκολ! Πώς να μην τον κάνεις θεό μετά; Το μαλλί του, (επειδή έχω ακούσει πολλά), του πάει 100%!
Όταν ήτο φαλακρός φαινόταν, ότι είχε πολύ μικρό κεφάλι σε αναλογία με το σώμα του. Τώρα φαίνεται γομάρι, από το μαλλί μέχρι τα νύχια! Αν ήμουν Λαρισαία θα ψηνόμουν τρελά να κάνω sex μαζί του! Ό παίχτης είναι ΖΩΟ! Αρκούδα! Μικρό πρέπει τον τάιζαν ωμό ανθρώπινο κρέας! Έχουμε μεγάλη μορφή μπροστά. Να το θυμάστε, θα μας το δείξει πολλές φορές!


Και φιλοσοφικά ρωτώντας πάντα…
Ποιος θα μας κάνει νταϊλίκια όταν στην ομάδα μας έχουμε μπλάρια, σαν τον Κουζέν, τον Μακίνγουα, τον Γκέρεμι και τον Ιγκλέσιας. Αν βρείτε σε ρόστερ ελληνικής ομάδας περισσότερη δύναμη μαζεμένη, ενημερώστε με να βγω γυμνός στην Ταχυδρομείου να παίξω τρομπέτα!
Και από τεχνική, είμαστε τέρμα κομπλέ! Τουμέρ, Κανόμπιο, Μπλάζεκ και Ρομέου μπορούν να περάσουν στη μέρα τους όποιον θέλουν!
Κάνω λάθος κάπου;
Μπορεί να σας φαίνονται υπερβολές όλα αυτά και να νομίζετε ότι τα λέω, επειδή πρέπει να τα πω, αλλά όποιος ξέρει μπάλα καταλαβαίνει ότι ο Πρόεδρος, πάει να χτίσει κάτι πολύ καλό. Κάτι πολύ τρελό!
Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλες κουβέντες (όχι πάντα τουλάχιστον), ούτε ενθουσιάστηκα με τη μπάλα που παίξαμε, αλλά πήραμε αυτό που πρέπει. Αυτά τα 1-0 με τις μικρότερες ομάδες είναι τα ματς που πρέπει να κερδίζεις. Αυτά ήταν η πληγή μας τόσα χρόνια. Συνέχεια χάναμε από τις ομάδες που υποβιβαζόταν.
Κάναμε πολύ καλή αρχή, και ελπίζω ότι όλοι ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.
Σκεφτείτε ότι ο Κανόμπιο μπήκε αλλαγή, ο Κουζέν τα ίδια, ο Γκέρεμι ακόμα δεν έπαιξε, ο Μπλάζεκ δεν ξεμπούκωσε και ο Μακίνγουα είναι να μην αρχίσει.
Αν ο Παπακώστας καταφέρει να πάρει το μέγιστο δυνατό από όλους τους παραπάνω, στα ίσια σας το λέω, μου φαίνεται τελείως εξωπραγματικό να μην βγούμε Ευρώπη. Έρχεται και το γήπεδο, και οι μεταγραφές Ιανουαρίου, έρχονται πολλά!
Το highlight του αγώνα με τον Ατρόμητο πάντως, ήταν με διαφορά η καλή ατμόσφαιρα στο Αλκαζάρ. Καιρό είχα να δω έτσι την κερκίδα. Δεν θα επεκταθώ όμως περεταίρω σε αυτό το άρθρο, επιφυλάσσομαι για το επόμενο…
Ελπίζω η ομάδα, μες τη χρονιά να μου δώσει και άλλες αφορμές για παρόμοια διθυραμβικά κείμενα. Έρε και κερδίσουμε κάνα γαύρο…….
Δεν μασάμε τίποτα, και δεν βλέπουμε κανέναν! Ο νέος Ολυμπιακός που με τα ψέματα κέρδισε τη Ρόμα τον ήπιε άσχημα, ο Βάζελος χωρίς τον Σισέ δεν είναι να κατεβαίνει καν για αγώνα, η ΑΕΚ έφαγε γκολάρα απ’ τον Τσίγκα…
Πιο τέλειο ξεκίνημα δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε!

Όμως…
Πάμε καλά και τα λόγια βγαίνουν άνετα. Θα ρθουν και στιγμές –πάντα υπάρχουν τέτοιες- που δεν θα έχουμε τη ίδια όρεξη. Εκεί, είναι το θέμα όλο!
Εκεί δεν πρέπει να λυγίσουμε. Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.
Ομάδα, οργανωμένοι, ανοργάνωτοι, δημοσιογράφοι, (σας προκαλώ να μαντέψετε σε πια κατηγορία βάζω τον εαυτό μου!) πρέπει να είμαστε ενωμένοι για ένα πολύ ανώτερο και μεγαλύτερο καλό!
Ο Πηλαδάκης, είναι σίγουρα ο πιο γοητευτικός πρόεδρος του πρωταθλήματος (άκυρο αλλά αληθινό) και σίγουρα δεν είναι καραγκιόζης να μιλάει στον αέρα.
Μέχρι πέρυσι δήλωνε σαν πρώτο στόχο την παραμονή. Φέτος μιλάει ανοιχτά για Ευρώπη.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς οι απ’ έξω, είναι να έχουμε ΤΟ ΝΟΥ και να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο.
Χάνουμε, κερδίζουμε, μόνο ΑΕΛ! Να καταλάβει ο Πρόεδρος ότι αξίζει τον κόπο να μας κρατάει χαρούμενους.
Χασικλήδες και μη, πρέπει ΟΛΑ να τα δούμε σε χρώμα βυσσινί!


ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

Αααα! Μαλακία! Ξέχασα να πω κάτι…
Αυτός ο Μπρέσκα είναι σοβαρός; Χαχαχαχα! Πάει σε ομάδα που αγαπήθηκε, τον τιμάνε πριν το παιχνίδι, τους βάζει γκολ και πανηγυρίζει και από πάνω; Πόσο μείον αυτοί στον Πανιώνιο; Σαν να ρθει σε μας ο Ζουράφσκι, να τον τιμήσουμε και να πανηγυρίζει στη μάπα μας, επειδή έβαλε γκολ μπροστά απ’ τη γραμμή! Τι είναι αυτά ρε Πανιώνιε, θες να λέγεσαι και σοβαρή ομάδα;
Είστε τόσο βλάκες; Τόσα χρόνια τον είχατε εκεί και δεν πήρατε πρέφα ότι η ομάδα της καρδιάς του Μπρέσκα λέγεται: ΜΠΕΟΣ!

Πόσο γουστάρω που είμαι ΑΕΛ!!!!

(τώρα τελείωσα)

ΤΟ ΝΟΥ!
Μαρία Μαγδαληνή

http://www.sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4333:2010-08-31-09-57-34&catid=68:2010-03-09-13-40-07&Itemid=82

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

«Προοδεύει» το γήπεδο

Οι εργασίες στο εργοτάξιο του Πυρήνα Β συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον το νέο «στολίδι» της ΑΕΛ αρχίζει να αποκτά την τελική εξωτερική του μορφή.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση των στεγάστρων και στις τέσσερις πτέρυγες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, δίνοντας σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση για τον όγκο και τη χωροταξία του νέου γηπέδου της ομάδας μας.

Συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ (φωτό από το σάιτ της ΠΑΕ)
Συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ (φωτό από το σάιτ της ΠΑΕ)

Συγκεκριμένα, στη βόρεια και τη νότια πτέρυγα (πέταλα) ολοκληρώθηκε η ανέγερση των μεταλλικών φορέων του στεγάστρου, στην ανατολική έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επικάλυψης, ενώ στη δυτική βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, στο τελευταίο τους στάδιο βρίσκονται οι οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες των εσωτερικών χώρων του κεντρικού κτιρίου, ενώ ταυτόχρονα προχωρά ταχύτατα η διαμόρφωση των σουιτών με την τοποθέτηση ειδών υγιεινής, ψευδοροφών, υαλοστασίων και κουφωμάτων, όπως φαίνεται και στο συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η κατασκευή των δικτύων στον περιβάλλοντα χώρο και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Τέλος, ξεκίνησαν και οι εργασίες χάραξης στον κυρίως χώρο του γηπέδου, όπου θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας του αγωνιστικού χώρου.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Για να μην μυρίζετε τζατζίκι..

..ΠΙΕΙΤΕ ΓΑΛΑ
Θέλετε να φάτε τζατζίκι αλλά το σκέφτεστε γιατί την επομένη έχετε ένα σημαντικό ραντεβού και δεν είναι ό,τι το καλύτερο να μυρίζετε… σκορδίλα; Ένα ποτήρι γάλα μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας, καθώς μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως καταπολεμά αποτελεσματικά την ενοχλητική μυρωδιά.

Σε πειράματα με ωμά και βρασμένα σκόρδα, επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο διαπίστωσαν ότι 200 ml γάλα μπορούν να μειώσουν κατά το ήμισυ τις συγκεντρώσεις των χημικών ουσιών που χαρίζουν στο σκόρδο την χαρακτηριστική γεύση αλλά και.. μυρωδιά του.

Ειδικά μία από τις ουσίες, η AMS, δεν διασπάται κατά την πέψη, με επακόλουθο να απεκκρίνεται από το σώμα μέσω της αναπνοής και της εφίδρωσης. Ακόμα και το βούρτσισμα των δοντιών δεν μπορεί να μας απαλλάξει από αυτήν, σύμφωνα με προγενέστερες μελέτες. Ως φαίνεται, όμως, το πολυπόθητο αντίδοτο βρίσκεται στο ψυγείο μας.

Την μεγαλύτερο απόδοση εναντίον της μυρωδιάς του σκόρδου έχει το πλήρες γάλα, καθώς ομάδα εθελοντών που έτρωγαν σκόρδα παρουσίασαν με την βοήθειά του μεγαλύτερη μείωση στα επίπεδα της AMS στην αναπνοή τους απ’ ό,τι όταν έπιναν άπαχο ή ημιαποβουτυρωμένο.

Το σκόρδο παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία, αλλά η μυρωδιά του δεν είναι ό,τι το καλύτερο.

«Το σκόρδο χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς εδώ και χιλιάδες χρόνια, καθώς αποτελεί θαυμάσια πηγή μαγνησίου, βιταμίνης Β6, βιταμίνης C και σεληνίου, συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης, και ελαττώνει τον κίνδυνο καρκίνου», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Σέρυλ Μπάρινγκερ, καθηγήτρια και επικεφαλής στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων του πανεπιστημίου.

«Εντούτοις, η κατανάλωσή του προκαλεί έντονη κακοσμία του στόματος και του σώματος, που μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες έως μερικές ημέρες».

Σύμφωνα με τη μελέτη, την μέγιστη «αντι-σκορδική» προστασία την παρέχει το γάλα όταν καταναλώνεται μαζί με το φαγητό και όχι εκ των υστέρων.

Όπως σημειώνουν η δρ Μπάρινγκερ και οι συνεργάτες της στην «Επιθεώρηση Επιστήμης Τροφίμων» (JFS) στην μελέτη τους δοκίμασαν και άλλα τρόφιμα για να περιορίσουν την μυρωδιά του σκόρδου – μεταξύ αυτών δαμάσκηνα, βασιλικό, αγκινάρες και μερικές ποικιλίες μανιταριών.

Το πιο αποδοτικό απ’ όλα, όμως, ήταν το γάλα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πάνω από 50 νταλίκες στο ΟΑΚΑ για τους U2

GossipadikO.comΤρείς ημέρες απομένουν για την μεγάλη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το στήσιμο της εντυπωσιακής σκηνής για το φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Πάνω από 50 νταλίκες μετέφεραν τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ λιγοστά είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει.

Η «360o Tour» στηρίζεται σε μια ανεπανάληπτη σκηνική κατασκευή, με άριστη ορατότητα από όλες τις πλευρές του σταδίου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στους θεατές.

Με το κυλινδρικό σύστημα βίντεο, την τεράστια σκηνή, τις...
περιστρεφόμενες γέφυρες και, φυσικά, το πάθος των U2, το σόου αναμένεται εντυπωσιακό και ανεπανάληπτο.

Όπως είπε στο Star η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας, θα δούμε την εντυπωσιακότερη σκηνή που έχει στηθεί ποτέ, καθώς έχει ύψος περίπου 45 μέτρων και αποτελείται από 1 εκατομμύριο κομμάτια!

Οι θρύλοι της ροκ θα φτάσουν στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής με ιδιωτική πτήση και στις 21:00 της ίδιας μέρας θα ανέβουν στη σκηνή.

Εκτός από τις «κλασσικές» επιτυχίες τους, ο Μπόνο και η παρέα του θα παρουσιάσουν και κομμάτια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, την 12η κατά σειρά, με τίτλο «No Line On The Horizon».

Όσοι δεν έχετε εξασφαλίσει μια θέση στο ΟΑΚΑ σπεύσατε, καθώς λίγα είναι τα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει. Διαθέσιμα είναι τα εισιτήρια των 65 ευρώ (αρένα) των 100 και 165 ευρώ (κερκίδες), αλλά και των VIP(330 ευρώ).

Τα εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία της TicketHouse (Πανεπιστημίου 42, Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30 - 21:00) και μέσω της ιστοσελίδας ticketpro.gr, ενώ εκδοτήρια αναμένεται να λειτουργούν και την ημέρα της συναυλίας στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Καταζητείται..

Τεράστιο σάλο έχει προκαλέσει το απάνθρωπο βίντεο (βλέπε εδώ) με την κοπέλα που πετάει τα καημένα κουτάβια στο ποτάμι.. Την επικήρυξαν σε σελίδα στο Facebook.. Το group.. βρίσκεται εδώ..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ρούχα κατά τη διάρκεια του σεξ φορούν οι μισές γυναίκες!

Ρούχα ή παπούτσια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επιθυμούν οι μισές γυναίκες παραδεχόμενες οι περισσότερες από αυτές πως η συγκεκριμένη προτίμηση προέρχεται από τις ανασφάλειες που τις διακατέχουν.
Αναλυτικότερα, το 48% των γυναικών αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του σεξ θέλει να φοράει στηθόδεσμο, νεγκλιζέ ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως αυτά τα αντικείμενα είναι ικανά να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ το 24% τις κάνει να αισθάνονται περισσότερο σεξουαλικές.
Στηθόδεσμο κατά την ερωτική πράξη προτιμά το 68% των γυναικών, νεγκλιζέ το 59%, ψηλοτάκουνες γόβες το....

40%, φόρεμα το 36% και εσώρουχα-σορτσάκια το 31%. Μάλιστα, ένα μικρότερο ποσοστό δε λέει όχι σε στολή νοσοκόμας...

Παράλληλα, το 61% των ερωτηθέντων απάντησε πως προτιμά σεξ χωρίς φώτα ώστε να μην φαίνονται οι ατέλειες του σώματός τους.

"Αυτή η έρευνα αποκάλυψε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ρούχα στην αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη ρούχων. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο σεξ καθώς ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις", είπε ο εκπρόσωπος της ιστοσελίδας MyCelebrityFashion.co.uk όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα σε 1.563 γυναίκες.
http://www.cosmo.gr

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Oλόκληρη η Τουρκία ζει για τον αποψινό αγώνα!

Οι τουρκικές εφημερίδες γράφουν, παίζουμε στην έδρα μας παρουσία 10 χιλιάδων θεατών κι΄αν δεν νικήσουμε θα θεωρηθεί εθνική συμφορά... Η προιστορία λέει ότι σε 49 επίσημους αγώνες (κάθε είδους διοργάνωσης από το 1936) ή ελληνική ομάδα έχει σημειώσει 28 νίκες έναντι 21 της τουρκικής και ότι οι γείτονες δεν μας έχουν νικήσει ποτέ τα τελευταία 33 χρόνια σε Παγκόσμιο ή Ευρωπαικό πρωτάθλημα. Αλλά και σε τρεις φιλικούς αγώνες η ελληνική ομάδα έχει κερδίσει ισάριθμες φορές. Συνολικά δηλαδή οι νίκες είναι 32-21 υπέρ των δικών μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η «ερυθρά ημισέληνος» δεν έχει....

νικήσει ποτέ τον «γαλανόλευκο σταυρό» σε αγώνα Ευρωπαϊκού ή Παγκόσμιου Πρωταθλήματος τα τελευταία 33 χρόνια, αφού το ελληνικό συγκρότημα έχασε για τελευταία φορά από τους γείτονες στο Ευρωμπάσκετ του 1977 στο Ελσίνκι με 90-87 και από τότε, σε οκτώ αναμετρήσεις που ακολούθησαν, σημείωσε ισάριθμες νίκες.

Απόψε όμως, με ολόκληρη τη Τουρκία, να ζητάει από τους μπασκετμπολίστες της «εθνική νίκη» πάσει θυσία, τα πράγματα δυσκολεύουν, κυρίως με τους διαιτητές...


http://press-gr.blogspot.com/2010/08/k_1534.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

P. Hilton: "Νόμιζα πως η κοκαϊνη ήταν τσίχλα!"



Μάλλον βάλθηκε να τρελάνει τους αστυνομικούς η χρυσή κληρονόμος...

Μάλλον βάλθηκε να τρελάνει τους αστυνομικούς η χρυσή κληρονόμος αφού μετά τη σύλληψή της στο Las Vegas αρχικά είπε πως η τσάντα ήταν πολύ φτηνή για να είναι δική της, πως μόνο το πορτοφόλι και οι πιστωτικές τής ανήκαν και γενικά ανταλλάζει τσάντες με τις φίλες της.

Τώρα ισχυρίζεται πως το άσπρο σακουλάκι που υπήρχε στην τσάντα της, το πέρασε για τσίχλα και όχι κοκαΐνη. Η 29χρονη Paris συλλήφθηκε το Σάββατο το πρωί κατηγορείται για την μικροποσότητα 0,8 γραμμάρια κοκαΐνης και αυτό την ενοχοποιεί για παράβαση σε βαθμό κακουργήματος και γι' αυτό καλείται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 27 Οκτωβρίου.





Δες το βίντεο για την Paris!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

«Περήφανοι στο τέλος»

 

Ο Φαμπιάν Κανόμπιο φρόντισε στην πρώτη παράστασή του επί ελληνικού εδάφους να καταθέσει κάποια πρώτα δείγματα γραφής. O 30χρονος άσος, στην πρώτη εν Ελλάδι συνέντευξή του, μιλά στην «Εξέδρα» για τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, για το τρίτο παιδί που ετοιμάζεται να αποκτήσει και που θα γίνει... ΑΕΛ από κούνια, αλλά και για την πολυτέλεια της Λάρισας να διαθέτει πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η συνέντευξη

- Ποια η πρώτη σου γεύση από την πρεμιέρα εναντίον του Ατρομήτου;

«Ενιωσα πολύ καλά στην πρώτη μου συμμετοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος με την όλη προσπάθεια. Χρειαζόμασταν τη νίκη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ήταν το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και ευτυχώς τα καταφέραμε». 

- Στο ματς με τον Ατρόμητο ήρθες από τον πάγκο, όπως και ο Κουζέν, ενώ ο Γκέρεμι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Παράξενο για τα ελληνικά δεδομένα να μένουν τόσα «αστέρια» στον πάγκο...

«Αυτό δείχνει τις πολλές εναλλακτικές επιλογές που διαθέτει η ΑΕΛ. Το ρόστερ αποτελείται από πολύ σημαντικούς παίκτες, που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για μένα το πιο σημαντικό όμως στο πλαίσιο αυτό είναι να μην αποδεχτεί κανείς αναντικατάστατος. Αν υπάρξει τραυματισμός ή κάποιος δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση φαίνεται ότι υπάρχει... αντίδοτο. Αυτό σημαίνει ομάδα». 

- Θεωρείς ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο για σένα όσο και για ολόκληρη την ομάδα;

«Ναι, θα μου κάνει καλό να δουλέψω και να φθάσω σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Μετά θα είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο από άποψη φυσικής κατάστασης για να βοηθήσω περισσότερο. Θεωρώ πως ο χρόνος είναι σύμμαχος για όλους και ότι από αγώνα σε αγώνα θα εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι. Κακά τα ψέματα, αρκετοί παίκτες ενσωματώθηκαν το τελευταίο διάστημα και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να χτίσει την ομάδα ο Παπακώστας».

- Με το «καλημέρα» η ΑΕΛ έδειξε ικανή για καλή πορεία. Μέχρι πού νομίζεις ότι μπορείτε να φθάσετε;

«Το πρότζεκτ που τέθηκε υπόψη τόσο σε μένα όσο και στους υπόλοιπους συμπαίκτες μου είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να πάμε ψηλά. Αυτήν τη στιγμή όμως δεν θέλω να πω ότι θα τερματίσουμε σε κάποια συγκεκριμένη θέση. Δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ελπίζω τότε, κοιτάζοντας πίσω, να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που πετύχαμε».

- Πρώτες εντυπώσεις από την πόλη στη Λάρισα και τη ζωή στην Ελλάδα;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάντα μου άρεσαν οι μικρές πόλεις, που έχεις δίπλα σου ό,τι θέλεις. Και η οικογένειά μου έχει αρχίσει να προσαρμόζεται, επομένως όλα βαίνουν καλώς. Βρίσκομαι σε μια διαδικασία να φτιάξουμε το... νοικοκυριό, να βάλω τηλέφωνο, να μου συνδέσουν τη δορυφορική τηλεόραση».

- Από την πρώτη στιγμή έφερες μαζί σου και ολόκληρη την οικογένεια και από ό,τι μαθαίνουμε η γυναίκα σου Ροσάνα είναι έγκυος και τον Γενάρη περιμένεις να γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά...

«Εχω έναν γιο, τον Νταμιάν, που είναι δυόμισι ετών, και έχει γεννηθεί στο Βίγκο, και τη Φιορέλα (11 μηνών), που έχει γεννηθεί στο Βαγιαδολίδ. Περιμένουμε πλέον το τρίτο μας παιδί, που μάλλον θα είναι κορίτσι και θα γεννηθεί στην Ελλάδα».

- Επομένως, ούτως η άλλως, η Λάρισα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη σου;

«Υπό αυτή την έννοια και από τη στιγμή που θα γεννηθεί το τρίτο μου παιδί εδώ, ναι. Θα είναι ΑΕΛ από κούνια».

- Εχει γραφτεί κατά καιρούς ότι η μητέρα σου έπαιζε μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις που αφορούσαν την επαγγελματική καριέρα σου και σε ακολουθεί στις ομάδες σου. Αληθεύει;

«Στο ξεκίνημά μου είχε έρθει και στην Ισπανία. Με στηρίζει. Από τη στιγμή που έκανα οικογένεια, το συζητάμε με τη γυναίκα μου, ενώ θεωρούμε ότι κάναμε πολύ καλή επιλογή ερχόμενοι στη Λάρισα».

- Ψάχνοντας  βρήκαμε ότι άλλος ένας Κανόμπιο έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο αδερφός σου, Κάρλος, τη σεζόν 2008-2009 (για επτά παιχνίδια) είχε παίξει στον Μακεδονικό. Τον συμβουλεύτηκες για να έρθεις στην Ελλάδα;

«Ο αδερφός μου ήταν πολύ ευχαριστημένος από την Ελλάδα, αν και είχε κάποια προβλήματα με την ομάδα. Του άρεσε η Θεσσαλονίκη. Οταν τον ρώτησα, μου είπε: 'Μην το σκέφτεσαι. Πήγαινε'. Οι όποιες αμφιβολίες είχα διαλύθηκαν. Και για την ώρα, δεν το μετανιώνω. Ο κόσμος της Λάρισας είναι πολύ ευγενικός μαζί μας και με διάθεση να μας βοηθήσει. Ηδη έχω μάθει και τις πρώτες ελληνικές λέξεις 'καλημέρα', 'καλησπέρα', 'παρακαλώ'».

- Εχεις προλάβει να μιλήσεις με τους Πάμπλο Κοντρέρας και Πάμπλο Γκαρσία, με τους οποίους είχες συνυπάρξει στη Θέλτα;

«Είχα μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είπαν τα καλύτερα για τον τρόπο που τους φέρονται, αλλά και για την 'καυτή' ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί. Θα επιδιώξω σύντομα να τους δω και από κοντά».

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ο πανηγυρισμός "ανθρώπινη τουαλέτα"!

Όταν η Στιάρναν σκοράρει δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξει κανείς στις εξέδρες: η τελευταία επινόηση των παικτών της διάσημης ισλανδικής ομάδας ήταν ο πανηγυρισμός-ανθρώπινη τουαλέτα (video)!

  

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά οι παίκτες της Στιάρναν "ξαναχτύπησαν" με νέο ιδιοφυιή πανηγυρισμό, στο πλαίσιο του ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Φραν που τους βρήκε να γνωρίζουν εντός έδρας ήττα με σκορ 3-2.

Μετά την επίτευξη του ενός τέρματος, τέσσερις παίκτες της συνεργάστηκαν για να μαγέψουν το κοινό.

Οι τρεις από αυτούς σχημάτισαν με τα σώματά τους μία τουαλέτα (ο ένας έκανε τη βάση της τουαλέτας, ο δεύτερος τη λεκάνη και ο τρίτος το πάνω μέρος της τουαλέτας), ενώ ο τέταρτος έκατσε πάνω στην "ανθρώπινη τουαλέτα" για να κάνει την ανάγκη του!

Δείτε το βίντεο με τον νέο εκπληκτικό πανηγυρισμό


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Τα κουτιά του έρωτα

Αξιωματούχοι της Ζυρίχης πρότειναν να δημιουργηθούν ειδικά κουτιά στην πόλη, ώστε οι ιερόδουλες να δέχονται πελάτες, χωρίς να ενοχλούνται οι κάτοικοι (Pic)

  

Οι αρχές της Ζυρίχης μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν την πορνεία, εξετάζουν το ενδεχόμενο να την κρύψουν από τη δημόσια θέα, βάζοντάς την σε... κουτιά!
Αξιωματούχοι της πόλης πρότειναν να δημιουργηθούν τα "κουτιά του έρωτα", έτσι ώστε τουλάχιστον να μην ενοχλούνται οι πολίτες.

Τα "κουτιά" (όπως αυτό της φωτογραφίας) θα έχουν αρκετό χώρο για ένα αυτοκίνητο, όπου πελάτης και ιερόδουλη θα μπορούν να κάνουν τη "δουλειά" τους προστατευμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Οι αρχές της πόλης έχουν δεχθεί πολλά παράπονα από πολίτες που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην "κόκκινη περιοχή" της Ζυρίχης.
"Έχουν απρεπή εμφάνιση κάθε ώρα της ημέρας και δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε αυτά που γίνονται" δήλωσε πολίτης αναφερόμενος στις ιερόδουλες.
Ακόμη και η αστυνομία δείχνει να συμφωνεί με την πρόταση, αφού κάθε προσπάθεια να περιοριστεί το φαινόμενο έχει αποτύχει.
"Δεν μπορούμε να ξεφορτωθούμε την πορνεία. Είναι γεγονός. Οπότε πρέπει να βρούμε τρόπο να την ελέγξουμε" δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Reto Casanova.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Αντίστροφη μέτρηση

Τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η Αντικαπνιστική Επιτροπή, η υπουργός και η υφυπουργός Υγείας. Για βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω του νέου νόμου για το κάπνισμα έκανε λόγο ο Γ. Παπανδρέου. Τι προβλέπει ο νόμος

  

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου απέσπασε η Αντικαπνιστική Επιτροπή για την έξοχη δουλειά της.
Η Αντικαπνιστική Επιτροπή μαζί με την υπουργό και την υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Φώφη Γεννηματά αντιστοίχως, επισκέφθηκαν τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς αύριο, τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους.
"Η προσπάθειά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική και συμβάλλει στη δουλειά που κάνουμε σήμερα στη χώρα μας, να αλλάξουμε αντιλήψεις, πρότυπα και συμπεριφορές, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και να κάνουμε τη χώρα μας βιώσιμη, όχι μόνο στα οικονομικά αλλά και στην καθημερινή ζωή", ανέφερε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός εκτιμά, ότι η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους, θα έχει θετικές επιπτώσεις τόσο στη συμπεριφορά όπως είπε, όσο και στην προστασία της υγείας των παθητικών καπνιστών.
Τέλος, η κ. Ξενογιαννακοπούλου επέδωσε στον πρωθυπουργό το φάκελο με την υπουργική απόφαση, το πλαίσιο των ελέγχων, αλλά και το πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας των πολιτών.
Τι ισχύει από αύριο
Από αύριο 1η Σεπτεμβρίου ο νόμος τίθεται σε εφαρμογή. Ο πρώτος μήνας θα λειτουργήσει ως "περίοδος χάριτος", καθώς θα γίνονται μόνο συστάσεις, οι οποίες όμως, αξίζει να σημειωθεί, ότι θα λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, εφόσον μια επιχείρηση ή ένας καπνιστής παραβούν το νόμο περισσότερες από μία φορές.
Τα πρόστιμα στους υπεύθυνους διαχείρισης για την εφαρμογή του νόμου, είτε αυτοί είναι καταστηματάρχες, είτε υπεύθυνοι χώρων εργασίας, όπως οι διευθυντές επιχειρήσεων και εταιρειών, ή άλλοι, θα κυμαίνονται από 500 ευρώ έως 10.000 ευρώ.
Έγινε, ωστόσο, ξεκάθαρο ότι μετά την τέταρτη υποτροπή, τα καταστήματα θα "σφραγίζονται" προσωρινά για δέκα ημέρες και μετά την πέμπτη, θα γίνεται οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας τους.
Στους καπνιστές, θα επιβάλλεται πρόστιμο από 50 έως 500 ευρώ, ενώ όσοι έχουν να αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και καταγγελίες που αφορούν την εφαρμογή του νέου νόμου, θα μπορούν να καλούν στο τετραψήφιο νούμερο 1142.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Το Facebook ως παπαγάλος

Μας τρώνε τον χρόνο, αλλά δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από αυτές. Ποια θα ήταν η εικόνα τους αν τις τοποθετούσαμε στο ζωικό βασίλειο; (Pics)

Περνάμε αμέτρητες ώρες σε αυτές και κάθε μια έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η ιστοσελίδα collegehumor.com με βάση τα χαρακτηριστικά κάθε ιστοσελίδας και τι σημαίνει για τους χρήστες, βρήκε την αντιστοιχία της στο ζωικό βασίλειο.

Facebook: Θα ήταν ένας κάπως ενοχλητικός παπαγάλος, για τον οποίο ο καθένας μας ξοδεύει περισσότερο χρόνο απ' ό,τι παραδέχεται στους φίλους του.

Google: Αφοσιωμένος σκύλος. Πιστός, χρήσιμος και πάντα εκεί όταν τον χρειάζεσαι. Απίθανο να μας εγκαταλείψει τα αμέσως επόμενα χρόνια (ελπίζουμε).

 ΜySpace: Ψόφιο ψάρι. Έχεις χρόνια να το τσεκάρεις. Ζει; Πέθανε; Ποιος νοιάζεται θα μου πεις.

Youtube: Παιχνιδιάρικο γατάκι. Περνάς ευχάριστα όταν το παρακολουθείς και έχει ένα μοναδικό ταλέντο στο να σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο σου.

Bing: Σκύλος καλός για παιχνίδια, αλλά ας μην γελιόμαστε. Καμία σχέση με τον άλλο σου σκύλο.

Redtube: Χιμπαντζής. Θέλει μεγάλη προσοχή. Αν είσαι επιπόλαιος, είναι βέβαιο ότι θα σου μεταδώσει αμέτρητες ασθένειες.

(Πηγή: Techgear.gr)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Φάτε ελεύθερα

Πανευρωπαϊκή έρευνα αποδεικνύει ότι η κατανάλωση ποικιλίας φρούτων και λαχανικών, μπορεί να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας απέναντι στον καρκίνο του πνεύμονα

  

Σημαντική για τον οργανισμό αλλά και για την καταπολέμηση διαφόρων μορφών καρκίνου των πνευμόνων είναι η κατανάλωση ποικιλίας φρούτων και λαχανικών, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα.
Η μελέτη, υπό τον επιδημιολόγο Μπας Μπουένο-ντε-Μεσκίτα του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος της Ολλανδίας, δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό "Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention" (Επιδημιολογία Καρκίνου, Βιοδείκτες και Πρόληψη) της Αμερικανικής Ένωσης για την Έρευνα του Καρκίνου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
Η έρευνα κάλυψε περίπου 452.000 άτομα στην Ευρώπη, εκ των οποίων 1.613 είχαν διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα. Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι η ποικιλία των φρούτων και των λαχανικών φαίνεται να έχει πιο σημαντική προστατευτική δράση σε σχέση με την ποσότητα που καταναλώνεται.
Για τον λόγο αυτό, οι ερευνητές συστήνουν στους καπνιστές όχι μόνο την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φρούτων και λαχανικών, αλλά και ενός πλούσιου μείγματος από αυτά.
Πάντως, οι επιστήμονες επεσήμαναν ότι άσχετα από τη διατροφή, η διακοπή του καπνίσματος παραμένει το καλύτερο προληπτικό μέτρο, για τη μείωση του κινδύνου από τον καρκίνο του πνεύμονα.
Σήμερα, υπάρχουν ακόμα περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο καπνιστές σε όλο τον κόσμο, πολλοί εκ των οποίων είναι εθισμένοι στη νικοτίνη, γι' αυτό δυσκολεύονται να κόψουν το κάπνισμα, παρά τις προσπάθειές τους.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πόσοι είναι οι συνταξιούχοι;

Πόσοι είναι οι συνταξιούχοι;Τον Οκτώβριο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το Ενιαίο Κέντρο Ελέγχου των Συντάξεων και στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι θα μειωθούν κατά 80- 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο οι σχετικές πληρωμές.

Οι δήμοι θα υποχρεωθούν να δίνουν αμέσως την πληροφόρηση μέσω ΚΕΠ και ληξιαρχείων ενώ μέσω των ΚΕΠ θα γίνει και η καταγραφή όλων των συνταξιούχων. Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας εκτιμά ότι θα φανεί πως οι συνταξιούχοι στη χώρα μας δεν είναι 2,6 εκατ., αλλά ίσως και 200.000 λιγότεροι!

Για να πάρουμε μια ιδέα των διαστάσεων της φαυλότητας που επικρατεί στο χώρο των συντάξεων συγκρατήστε απλώς ότι μόνο στην γειτονική Καρδίτσα το 32% των συνταξιούχων λαμβάνουν αναπηρικές συντάξεις (δηλαδή ο ένας στους τρείς συνταξιούχους είναι... ανάπηρος), ενώ ακόμη μεγαλύτερο είναι το σχετικό ποσοστό στα Χανιά.

Ελλαδάρα...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Σκύλοι μαθαίνουν σερφ και βλέπουν... τηλεόραση



Πρόκειται για τα καλομαθημένα “παιδιά” των διασήμων και πλουσίων που πάνε σε... υδάτινο πάρκο στην Καλιφόρνια. Άλλοι δεν έχουνε να πάνε οι ίδιοι μέχρι την παραλία και άλλοι στέλνουν τα σκυλιά τους!

Το πρώτο υδάτινο πάρκο για... σκύλους άνοιξε στην Καλιφόρνια προσφέροντας όλα όσα θα κάνουν πιο ευχάριστη και πιο δροσερή τη ζωή αγαπημένων τετραπόδων. Το πάρκο ανήκει στο Ρaradise Ranch, ένα θέρετρο στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο, βορείως του Λος Αντζελες, το οποίο εξυπηρετεί «αποκλειστικά καλομαθημένα σκυλιά ».
 
Είναι το τελευταίο δημιούργημα της αμερικανικής βιομηχανίας, που απευθύνεται σε ευκατάστατους ιδιοκτήτες σκύλων και άλλων οικόσιτων ζώων, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στο ζωάκι τους κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Στο Ρaradise Ranch τα σκυλιά μπορούν να πάρουν μαθήματα κολύμβησης, να μάθουν να στέκονται πάνω σε μια σανίδα του σερφ και να κάνουν βουτιές στην πισίνα.

 
Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία δεκάδων καναλιών, με γκεστ σταρ τον ηθοποιό Μπραντ Σέργουντ, διάσημο στην Αμερική από τη συμμετοχή του στη σειρά «Who΄s Line is it Αnyway?».
 
Στους διάσημους πελάτες-αφεντικά σκύλων συγκαταλέγονται «πρώτα» ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Αντονι Χόπκινς, η Χάλι Μπέρι και η Πενέλοπε Κρους. Στη σχετική λίστα υπάρχουν ακόμη τα ονόματα της Τζέσικα Αλμπα, του Ααρον Εκχαρτ και του Οζι Οζμπορν. Ολοι αυτοί οι «επώνυμοι» αλλά και οι λιγότερο γνωστοί πελάτες χρησιμοποιούν το ειδικό ταξί της επιχείρησης, ένα SUV της Μercedes, για τη μεταφορά του ζώου τους από και προς το ράντσο.


Το ράντσο ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 για να εξυπηρετήσει τους πλούσιους φιλόζωους που δεν έχουν πολύ χρόνο για να ασχοληθούν με τα κατοικίδιά τους, αλλά και δεν θέλουν να τα στέλνουν στα γνωστά «ξενοδοχεία για σκύλους», όπου τα ζώα ζουν κλεισμένα σε κλουβιά και σε συχνά διόλου ικανοποιητικές συνθήκες.
 
Η ιδιοκτήτρια του ράντσου Κριστίν Γκόνταρ δίνει τη δυνατότητα σε 72 ζώα να παραμείνουν εκεί σε κλιματιζόμενους χώρους, χωρίς κλουβιά και άλλους περιορισμούς. «Οταν ξεκινήσαμε ήμασταν το πρώτο κατάλυμα στην Αμερική χωρίς κλουβιά. Σήμερα τα συναντάς παντού. Πιστεύω ότι αναπόφευκτα θα αντιγράψουν και την ιδέα του υδάτινου πάρκου». Η τιμή για όποιον ενδιαφέρεται είναι 35 δολάρια για ημερήσια διαμονή και 65 δολάρια όταν υπάρχει διανυκτέρευση του σκύλου.
 
Οι φιλοξενούμενοι της κυρίας Γκόνταρ περνούν τις νύχτες τους ξαπλωμένοι σε γούνινα χαλιά. Την ημέρα βλέπουν τηλεόραση σε επίπεδες οθόνες τελευταίας τεχνολογίας, εάν δεν θέλουν να πάνε στην πισίνα. Το ράντσο διαθέτει προσωπικό 25 ατόμων, που κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να περάσουν καλά οι φιλοξενούμενοι σκύλοι.
 
Οι ιδιοκτήτες των ζώων μπορούν να μπουν στο site του ράντσου για να δουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Στα σχέδια της κυρίας Γκόνταρ περιλαμβάνεται η κατασκευή ενός γυμναστηρίου για να μη χάνουν οι σκύλοι τη φόρμα τους.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η "σατανική" κρεατοελιά και η "γυμνή" τελετή



Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται 26χρονος θεραπευτής, γιατί υποχρέωσε νεαρή γυναίκα να παραμείνει γυμνή σε όλη τη διάρκεια της τελετής περισυλλογής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα, μια έγγαμη 24χρονη κατέφυγε στον Ουκ Σοβάνι με τον σύζυγό της για να τον θεραπεύσει από τη σοβαρή ασθένειά του.

"Της είπε ότι μια κρεατοελιά που είχε στο σώμα της ευθυνόταν για την ασθένεια του άντρα της και πως αν δεν έκανε ακριβώς αυτά που της ζητούσε, ο σύζυγός της δεν θα γινόταν ποτέ καλά", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομιας.

Μόλις η γυναίκα γδύθηκε, ο θεραπευτής μπήκε στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο και άρχισε να την φιλά και να την χαϊδεύει, ως μέρος της θεραπείας κατά της κρεατοελιάς.

Η υπόθεση κατέληξε στο δικαστήριο με την 24χρονη να ζητάει αποζημίωση 1.400 δολαρίων.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΚΟΠΕΛΑ Πετάει ζωντανα κουτάβια που κλαίνε στο ποτάμι

ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΤΗΝ

Σάλο προκαλεί ένα video, που έχει αναρτηθεί στο Facebook, στο οποίο απεικονίζεται ένα νεαρό κορίτσι να πετάει νεογέννητα ζωντανά κουτάβια, που κλαίνε, σε ένα ποτάμι! Δυστυχώς, άγνωστο παραμένει σε ποια χώρα έγινε αυτή η αποτρόπαια πράξη, ενώ οι φιλόζωοι έχουν κινητοποιηθεί, για να εντοπίσουν τη μικρή που γελά τη στιγμή που πράττει το δολοφονικό έργο της. Πώς μπορεί ένα παιδί να φτάσει σε αυτό το σημείο; Τι το κατάντησε έτσι;

Δείτε εδώ το σχετικό video:

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Εσείς ακόμα καπνίζετε; Δείτε το βίντεο...

Ok πρέπει να το παραδεχτώ... είμαι πολύ μεγάλος βλάκας που ακόμα καπνίζω... όμως πιστεύω πως μετά από αυτό το βίντεο θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω το άτιμο... Δείτε το βίντεο που σας ετοιμάσαμε, σχετικά με ένα πείραμα για τα τσιγάρα και το κακό που προκαλεί στον οργανισμό μας... Το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους... (Προωθείστε το βίντεο για το καλό όλων των καπνιστών... Είναι μια καλή ευκαιρία να το κόψουμε όλοι μας...)


enimerwsi.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Η απαγόρευση του καπνίσματος και οι εξαιρέσεις

Αγαπητή Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου… δεν περίμενα ποτέ ότι θα καταδικάζατε κάποιους πολίτες σε θάνατο, επειδή τα καζίνο και τα νυχτερινά κέντρα δεν ταιριάζουν με την αισθητική σας… Με όλο το σεβασμό, θέλω να επισημάνω ότι η απόφαση αυτή μοιάζει εκδικητική και δεν ταιριάζει ούτε με την αγωγή σας ούτε με το πολιτικό προφίλ σας.

Το ερώτημα είναι απλό… εάν ο νέος αυστηρότατος νόμος κατά του καπνίσματος είναι για την προστασία της υγείας μας, αυτό γιατί δεν ισχύει για όσους επιλέγουν να κόβουν βόλτες στα καζίνο και στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα; Δεν ενδιαφέρεστε για την υγεία αυτών των.. πολιτών, ενεργητικών ή παθητικών καπνιστών; Ως υπουργός Υγείας, πώς το αντέχει αυτό η καρδιά σας;

Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι ο αυστηρότατος νόμος για το κάπνισμα, με τα μεγάλα πρόστιμα και το τετραψήφιο νούμερο -1142- για τις καταγγελίες κατά των καπνιστών, προβλέπει την πλήρη απαγόρευση αλλά με εξαιρέσεις… Όπως διαβάζω «εξαιρούνται τα καζίνο και τα νυχτερινά κέντρα με εμβαδόν άνω των 300 τ.μ., στα οποία θα δοθεί μεταβατική περίοδος οκτώ μηνών, ώστε να συμμορφωθούν»…

Θα πείτε, ότι για μόνον 8 μήνες θα εκτίθενται στις βλαβερές συνέπειες του καπνού… Και το ερώτημα εδώ είναι… Οκτώ μήνες είναι ιατρικά λίγοι, είναι ασφαλές για την υγεία χρονικό διάστημα έκθεσης; Και ακόμα, όσοι διαθέτουν νυχτερινά κέντρα 299 τετραγωνικών μέτρων γιατί μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα; Πόσο είναι τέλος πάντων αυτό το 1 τετραγωνικό που κάνει τη διαφορά; Ή όταν λέμε ισόβια, εννοούμε με… αναστολή;

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Όταν η φαντασία οργιάζει και η πρωτοτυπία ξαφνιάζει..



1

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Μακριά από ενήλικους

Σε καινοτόμο απόφαση προχώρησε η Air France η οποία αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ταξιδιού των παιδιών. Η γαλλική εταιρεία θα τοποθετεί τους ανήλικους ταξιδιώτες μακριά από ενήλικους.

  

Η γαλλική αεροπορική εταιρεία Air France αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ταξιδιού ανηλίκων παιδιών που ταξιδεύουν μόνα τους και εφ εξής να τοποθετούνται σε θέσεις μακριά από ενήλικες θέλοντας έτσι να αποφύγει πιθανή σεξουαλική παρενόχλησή τους από ενήλικες επιβάτες.
"Οι νέοι κανόνες που θα αφορούν τους ασυνόδευτους ανηλίκους προβλέπουν να μην κάθονται στην ίδια ομάδα καθισμάτων με ενήλικες ακόμα και στην περίπτωση που η καμπίνα του αεροπλάνου είναι πλήρης", ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος του συνδικάτου αεροσυνοδών και προσωπικού καμπίνας.
Η απόφαση ελήφθη με βάση τους νέους κανόνες ασφάλειας για τους επιβάτες και εν μέρει οφείλεται σε παράπονα γονέων για πτήσεις της εταιρείας που γίνονται κυρίως προς το εξωτερικό.
Πάντως η εταιρεία δεν ήταν έτοιμη να απαντήσει στην ερώτηση πόσες είναι οι αγωγές ή τα παράπονα που έχει λάβει από γονείς για την σεξουαλική παρενόχληση των ασυνόδευτων παιδιών τους σε κάποιες πτήσεις της εταιρείας

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Πώς να αναστήσετε μία μύγα που έχει πνιγεί...

Αν βρείτε μια μύγα πνιγμένη στο ποτό σας και για κάποιον περίεργο λόγο θέλετε να την αναστήσετε, κατά πάσα πιθανότητα μπορείτε.

Πάρτε τη μύγα από το νερό και καλύψτε την με αλάτι. Περιμένετε 5-10 λεπτά και θα δείτε ότι η μύγα θα ξαναζωντανέψει και θα αρχίσει να πετάει σαν καινούρια.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι ότι οι μύγες αναπνέουν μέσα από μία σειρά αεραγωγών, οι οποίοι "κλείνουν" ενστικτωδώς μόλις η μύγα μείνει για αρκετό διάστημα μέσα στο νερό.

Μπορεί η μύγα να μην αναπνέει, αλλά ακόμα ζει, αφού μπορεί να αντέξει μεγάλο διάστημα χωρίς οξυγόνο, όπως και πολλά άλλα έντομα.

Αν λοιπόν της ρίξουμε αλάτι, αυτό θα απορροφήσει το νερό από τους αεραγωγούς, αυτοί θα ξανανοίξουν και η μύγα θα αναστηθεί!


Υ.Γ.

Μην μας ρωτήσετε γιατί να αναστήσετε τη μύγα...

Πηγή: enimerwsi.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Τα 5 μυστικά του έρωτα με την πρώτη ματιά!1



Υπάρχουν μυστικά για τον έρωτα; Τι είναι αυτό που μας κάνει “κλικ” στον άλλο; Κι όμως υπάρχει λογική και στον κεραυνοβόλο έρωτα

Τι μας κάνει «κλικ» και συμπαθούμε αμέσως κάποιους ανθρώπους και όχι κάποιους άλλους; Γιατί νιώθουμε πολύ κοντά με ορισμένους, αν και τους γνωρίζουμε ελάχιστα, και πώς είναι δυνατό να ερωτευθούμε κάποιον άγνωστο με την πρώτη ματιά;
 
Όπως γράφει το “Βήμα” σύμφωνα με το βιβλίο «Κλικ, η μαγεία της άμεσης επαφής: τα 5 μυστικά για τον έρωτα, τη φιλία και την καλή συνεργασία» υπάρχει λογική εξήγηση. Το «κλειδί» για να έρθουμε γρήγορα πολύ κοντά με κάποιον είναι η ειλικρίνεια, η εγγύτητα, ο μαγνητισμός, οι ομοιότητες και το να μοιραζόμαστε δύσκολες εμπειρίες.
 
Η έλξη μπορεί να είναι ερωτική ή και φιλική, και η συμπάθεια μπορεί να απευθύνεται σε έναν συνάδελφο ή ακόμη και στον διπλανό μας στο τρένο. Οταν όμως κάποιος μας κάνει «κλικ» νιώθουμε σαν να τον ξέραμε από πάντα.
 
Σύμφωνα με το νέο βιβλίο των ψυχολόγων Ρομ και ΟριΜπράφμαν αυτό το συναίσθημα δεν είναι απλώς κοινό για όλους τους ανθρώπους, αλλά εξηγείται επιστημονικά. Οπως εξηγούν οι βρετανοί συγγραφείς, «κάθε φορά που συμβαίνει αυτόσυντρέχουν πέντε πολύ συγκεκριμένοι παράγοντες ».
 
Ο πρώτος παράγοντας είναι η ειλικρίνεια: όταν είμαστε «ανθρώπινοι και ανοιχτοί» ο άνθρωπος που είναι απέναντί μας χαλαρώνει και είναι εύκολο να μας συμπαθήσει, ακόμη και να μας ερωτευθεί. Επιπλέον, χωρίς να κάνουμε ανάρμοστες ή πολύ προσωπικές αποκαλύψεις, « αν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εμφανιστεί λίγο ευάλωτος ή τρωτός βοηθά στο να μας εμπιστευτεί ο άλλος, ακριβώς επειδή παίρνουμε ένα ψυχολογικό ή συναισθηματικό ρίσκο. Οταν και οι δύο αποκαλύπτουν καλοπροαίρετα ποιοι είναι δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον οικειότητας, που σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται καιρό για να δημιουργηθεί » εξηγούν οι Μπράφμαν.
 
« Η εγγύτητα μπορεί επίσης να... κάνει θαύματα. Αν θέλετε να κάνετε “κλικ” σε κάποιον, φροντίστε να βρεθείτε κυριολεκτικά όσο πιο κοντά του γίνεται » λένε οι βρετανοί συγγραφείς. Γνωρίζοντας κάποιον σιγά σιγά ή συναντώντας τον συχνά σε ένα ουδέτερο περιβάλλον, όπως το γραφείο ή το πολυκατάστημα της γειτονιάς, δημιουργείται μια οικειότητα που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια ουσιαστική σχέση.
 
Το τρίτο «κλειδί» είναι αυτό που οι Μπράφμαν αποκαλούν « μαγνητισμό », το σεξαπίλ. Το εκπέμπουμε όταν νιώθουμε δικαιολογημένη αυτοπεποίθηση, πίστη στις ικανότητές μας και άνεση με τον εαυτό μας. « Αν αυτό είναι κάτι που γίνεται εμφανές σε μια συζήτηση, τότε είμαστε πολύ κοντά στο ΄΄κλικ΄΄ » γράφουν στο βιβλίο.
 
Γκρεμίζοντας τον μύθο ότι τα ετερώνυμα έλκονται οι δύο ψυχολόγοι δίνουν έμφαση στις ομοιότητες, όχι στις διαφορές. « Δύσκολα θα νιώσουμε να συνδεόμαστε από την πρώτη ματιά με κάποιον που δεν έχει χιούμορ, δεν καταλαβαίνει τίποτα για τη ζωή μας και προέρχεται από μια χώρα την οποία δεν έχουμε επισκεφθεί ποτέ. Είμαστε “προγραμματισμένοι” από τη φύση έτσι ώστε ανάμεσα σε μια ομάδα ατόμων να ψάχνουμε εκείνο που μας μοιάζει περισσότερο.Οταν αναγνωρίζουμε ομοιότητες με έναν ξένο, έστω και υποσυνείδητα, νιώθουμε αμέσως έλξη και συμπάθεια... ακόμη περισσότερο αν μοιραστούμε δύσκολες στιγμές μαζί του. Μάλισταόσο μεγαλύτερη η αντιξοότητατόσο πιο δυνατός είναι ο δεσμός που δημιουργείται μεταξύ εκείνων που τη μοιράζονται » λένε οι δύο ψυχολόγοι.
 
 
Τα 5 μυστικά του έρωτα με την πρώτη ματιά
 
Ειλικρίνεια: Στις ανθρώπινες σχέσεις υπάρχει ένα «φράγμα οικειότητας» που πρέπει να «σπάσει». Αυτό συμβαίνει όταν είμαστε «ανοιχτοί» και ειλικρινείς με τον άλλον από την πρώτη στιγμή.
 
Εγγύτητα: Ο χρόνος, και ιδίως ο χώρος, μετράνε πολύ. Η διαρκής επαφή και συναναστροφή οδηγούν στην αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ δύο ατόμων.
 
Μαγνητισμός: Η αυτοπεποίθηση, η αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε και η πίστη στις ικανότητές μας είναι ιδιότητες που ελκύουν τους άλλους σε εμάς.
 
Ομοιότητες: Οσο πιο πολλά κοινά ενδιαφέροντα έχουμε με κάποιον τόσο πιο εύκολο είναι να αναπτύξουμε βαθιά σχέση μαζί του.
 
Κοινές εμπειρίες: Οταν μοιράζονται εμπειρίες, και μάλιστα σε αντίξοες συνθήκες, δύο άνθρωποι ενώνονται και αναπτύσσονται μεταξύ τους πιο ισχυροί δεσμοί.
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ρουβάς, Anastacia και Enrique Iglesias στο EuroVoice στο ΟΑΚΑ!



Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός του EuroVoice 2010 στο στάδιο ΟΑΚΑ. H Pamela Anderson θα παρουσιάσει το λαμπερό event!

Δυο βραδιές γεμάτες μουσική και λαμπερές παρουσίες ετοιμάζεται να υποδεχθεί η χώρα μας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας το μουσικό διαγωνισμό EuroVoice στο στάδιο ΟΑΚΑ.
 
Οι προετοιμασίες για το μεγάλο μουσικό γεγονός εντείνονται και το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε ένα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών show τους 33 διαγωνιζόμενους των αντίστοιχων ευρωπαϊκών χωρών και τους λαμπερούς guests που θα φωτίσουν τον διαγωνισμό!


 
Οικοδέσποινα και τις δυο βραδιές θα είναι η μοναδική Pamela Anderson, η οποία αποτελεί μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της διεθνούς showbiz. Ενώ, στο stage του ΟΑΚΑ θα ανεβούν μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής. Συγκεκριμένα, την πρώτη βραδιά θα απολαύσουμε τους πρώτους διαγωνιζόμενους και θα δούμε την διάσημη τραγουδίστρια Anastacia και τον μοναδικό Σάκη Ρουβά να ανεβαίνουν στη σκηνή και να χαρίζουν στο κοινό ξεχωριστές ερμηνείες.

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice. Γι’ αυτό και όταν του προτάθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να συμμετάσχει στους Τελικούς της Αθήνας, με χαρά δήλωσε τη στήριξη και τη συμμετοχή του, τόσο στο event όσο και στους νέους καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Εκτός όμως από τη συμμετοχή του ως guest καλλιτέχνης, ο Σάκης Ρουβάς θα έχει και έναν ξεχωριστό ρόλο στον Μεγάλο Τελικό του EuroVoice 2010, που θα αποκαλύψει εκείνη τη βραδιά.
 
Ενώ, την Παρασκευή, θα εμφανιστούν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι και ο Enrique Iglesias. Ο Ισπανός super star έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βρεθεί στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. για να παρουσιάσει ένα show που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί! Η παρουσία του Enrique Iglesias στην Ελλάδα έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, αφού πρόσφατα έγινε η παγκόσμια κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο Εuphoria, το οποίο περιλαμβάνει το single “I like it”, που έχει ήδη γίνει παγκόσμια επιτυχία!

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Καλοκαίρι 2010! Τελευταία μέρα... Summer moved onα του '90!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Φόρεμα που ...κρατάει μακριά τους άντρες και όχι μόνο


Δείτε το...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Έκανε σεξ με ...γάιδαρο και μπήκε φυλακή


Λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός και διακρίσεις δεν κάνει. Απόδειξη, ο έρωτας ενός 30χρονου από την Κένυα που οι σεξουαλικές του ορμές τον οδήγησαν σε ερωτική συνεύρεση με έναν… γάιδαρο.

Αυτή του η πράξη όμως τον έβαλε σε περισσότερους μπελάδες από ότι περίμενε, καθώς στη χώρα του υπάρχει νόμος που απαγορεύει το σεξ με ζώα.

Ο Stephen Kipkemoi Rono, χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, παραδέχτηκε την ενοχή του: «Συγγνώμη, ζητώ επιείκεια γιατί ήταν οι… δαίμονες που με οδήγησαν σε αυτήν την πράξη. Ζω μόνος μου από τότε που με άφησε η γυναίκα μου και παντρεύτηκε άλλον άντρα», δήλωσε στο δικαστήριο.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ήθελαν να ανεβάσουν τη λίμπιντό τους και βρέθηκαν στα ...σίδερα της φυλακής


Αδιάσειστα στοιχεία άφησε πίσω του ένα ζευγάρι... άτακτων διαρρηκτών, που πιάστηκαν στα πράσα να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις σε σπίτι όπου είχαν εισβάλει στην περιοχή Έλμα της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Το ζευγάρι εισέβαλε στο σπίτι ενός ανθρώπου που έλειπε σε διακοπές.

Οι εισβολείς όμως, όχι μόνο δε φρόντισαν να καλύψουν με κάποια μάσκα τα πρόσωπά τους, αλλά αντίθετα τα έβγαλαν όλα στη φόρα (όλα όμως) και άρχισαν να ερωτοτροπούν, ενώ έγραφαν σε βιντεοκάμερα τις περιπέτειές τους στο ξένο σπίτι.

Πάνω στην ώρα, ένας γείτονας εισήλθε στο σπίτι για να συλλέξει την αλληλογραφία.

Το ζωηρό ζευγάρι έφυγε κακήν κακώς, αφήνοντας πίσω του τη βιντεοκάμερα με όλες τις λεπτομέρειες της διαμονής τους...

Ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία, είδαν το βίντεο και εντόπισαν τους διαρρήκτες.

Λίγο αργότερα, η 39χρονη γυναίκα συνελήφθη και ο 31χρονος άνδρας έχει αναγνωριστεί και αναζητείται.

Η αστυνομία τονίζει ότι δεν είναι ξεκάθαρο το κίνητρο της εισβολής, καθώς δεν είναι σίγουροι εάν ο κύριος στόχος του ζευγαριού ήταν η ληστεία, πάντως επισημαίνουν ότι και οι δύο πιθανότατα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.


Πάντως, εκτός από την κατηγορία της εισβολής οι δύο εραστές αντιμετωπίζουν και την κατηγορία της κλοπής, καθώς η κάμερα που τους πρόδωσε ήταν κλεμμένη.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Εμφύτευση chip στο μυαλό θέλει η Intel!


Γη 2020! Ο κόσμος έχει αλλάξει... έχει γίνει ηλεκτρονικός... και στο μυαλό μας είναι εμφυτευμένο ένα chip απο το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε όλα τα gadgets μέσω των εγκεφαλικών μας κυμάτων. Τρομάξατε; Λογικό... αλλά μην το πείτε στους ερευνητές της Intel που το σχεδιάζουν!

Η Intel μέσω των επιστημόνων της προβλέπει ότι οι άνθρωποι θα προσαρμοστούν πλήρως στην ιδέα αυτή, αφού θα νιώθουν ελεύθεροι με το chip και δεν θα χρειάζονται πληκτρολόγια, ποντίκια, τηλεχειριστήρια και όλα τα συναφή ηλεκτρονικά για να κάνουν τη δουλειά τους. Η πρόβλεψη συνεχίζεται, αφού πιστεύουν ότι οι άνθρωποι θα απαξιώσουν τα iPhones και τα Αndroid phones, γιατί θα κουραστούν να τα πατάνε. Βέβαια πόσο εύκολο είναι να συγχρονίσουν τις εκατομμύρια σκέψεις που γίνονται σε έναν εγκέφαλο με το τσιπάκι δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε. Άλλωστε αν μπορούσαμε θα το πραγματοποιούσαμε εμείς.

Η Toyota πρόσφατα είχε δοκιμάσει κάτι ανάλογο με την αναπηρική καρέκλα που ελέγχεται από τα εγκεφαλικά κύματα, ενώ ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα κατασκεύασαν έναν ασύρματο εγκεφαλικό μεταδότη, που επιτρέπει στους πιθήκους να ελέγχουν ρομποτικά χέρια.

Αν με ρωτούσατε πραγματικά θα έλεγα ότι με φοβίζει η ιδέα της απλότητας των πραγμάτων και της μη προσπάθειας για να μάθουμε κάτι πως γίνεται.

Αν πετύχει το πείραμα της Intel πάντως πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε έναν εικονικό κόσμο που θα ελέγχεται αποκλειστικά απο τα εγκεφαλικά μας κύματα... Αν μη τι άλλο, λίγο τρομακτικό...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

29χρονη στη Γαλλία βιάστηκε από ...5 γυναίκες μπροστά στο δίχρονο παιδί της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας


Πέντε νεαρές γυναίκες, από τις οποίες οι τέσσερις ανήλικες, κατηγορούνται για εξαιρετικά επιθετική συμπεριφορά και βιασμό μιας 29χρονης μπροστά στο δίχρονο παιδί της μέσα στο σπίτι της στη βόρεια Γαλλία, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, όπως αποκάλυψαν σήμερα δικαστικές πηγές.

Η πιο μεγάλη από τις πέντε, μια 27χρονη, κατηγόρησε το θύμα ότι της άρπαξε τον εραστή της. Η 27χρονη τέθηκε σε προσωρινή κράτηση καθώς και μια 16χρονη, ενώ οι τρεις άλλες ηλικίας από 14 έως 17 ετών βρίσκονται υπό δικαστική εποπτεία σε αναμορφωτήριο.

Όλες κατηγορούνται ότι επί ατέλειωτες ώρες κακοποιούσαν το θύμα τους τη νύχτα της 19ης προς την 20η Αυγούστου στην πόλη Σεν Κουεντίν. Μετά από τα συνεχή βασανιστήρια, το θύμα βιάστηκε από τις πέντε κατηγορούμενες με κάποια αντικείμενα.

Το διαμέρισμα του θύματος έχει υποστεί βανδαλισμούς, σύμφωνα με δικαστικές πηγές ενώ είναι ανατριχιαστική η αποκάλυψη ότι το δίχρονο παιδάκι της ήταν μάρτυρας των βασανιστηρίων της μητέρας του.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Οι ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας

Ποιοι λόγοι κάνουν τη θάλασσα "τοσο ωφέλιμη". Κάθε καλοκαίρι ο ζεστός ήλιος και οι παραλίες στη θάλασσα μας «υποδέχονται» και μας χαρίζουν δροσιά, χαλάρωση και ευεξία. Συνήθως, όμως, τονίζουμε τους κινδύνους που κρύβουν και ξεχνάμε να αναφερθούμε στις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Το σώμα μας μέσα στο νερό δέχεται μια διαρκή πίεση με φορά από την περιφέρεια (κάτω άκρα) προς το κέντρο (κορμός), έτσι ώστε να ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος. Η άσκηση μέσα στο νερό της θάλασσας:

- Η άσκηση μέσα στο νερό της θάλασσσας, λόγω της άνωσης, δεν φορτίζει ευαίσθητες κατασκευές του σώματός μας, όπως η σπονδυλική στήλη και τα γόνατα.

- Έχει υψηλό συντελεστή απόδοσης, που σημαίνει πως το έργο που παράγεται είναι περίπου ίσο με το έργο που καταναλώνεται. Για το λόγο αυτό η άσκηση μέσα στο νερό στη θάλασσα βελτιώνει σημαντικά τη..
μυϊκή μας δύναμη όταν εφαρμόζεται συστηματικά.

- Μπορεί να βελτιώσει το εύρος της τροχιάς δύσκαμπτων αρθρώσεων. Αυτό σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται στη συνεχή βαλλιστική μικροκίνηση των αρθρώσεων μέσα στο νερό στη θάλασσα και στην ασφάλεια που νιώθουμε. Επίσης το θαλασσινό νερό, ιδιαίτερα στις ιαματικές πηγές, βοηθά με τη χημική του σύσταση στην ελάττωση του πόνου, στην απορρόφηση του οιδήματος και στην αποκατάσταση γενικώς μυοσκελετικών κυρίως προβλημάτων.

- Συνδυάζεται άριστα με την αποκατάσταση τραυματισμών ή ορισμένων παθολογικών προβλημάτων. Η θεραπεία μέσα στο νερό της θάλασσας μπορεί να εφαρμοσθεί από το αρχικό έως το τελικό στάδιο της αποκατάστασης, γιατί είναι πάντα ελεγχόμενη από τον ίδιο το θεραπευόμενο, ο οποίος φυσικά γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα όριά του

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Σε μια φωτογραφία τα 300.000 μεγαλύτερα site του κόσμου!!

Στη φωτογραφία αυτή βρίσκονται τα πρώτα 300.000 sites του κόσμου, κατά σειρά επισκεψημότητας, απ' την alexa. Όσο μεγαλύτερο είναι το εικονίδιο του site τόσο μεγαλύτερη είναι και η θέση του στην alexa. Tη φωτογραφία μπορείτε να την δείτε καλύτερα απ' το site της εταιρίας όπου υπάρχει και μηχανή αναζήτησης για να.. δείτε όποιο site θέλετε. Η διεύθυνση είναι: http://nmap.org/favicon
apolitistosteki

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Παίζει με... 9 δάχτυλα!

 Ο Μαρτίνας Πότσιους παρά το πρόβλημά του έχει καταφέρει να κάνει την καριέρα που αναζητούσε

Όταν ήταν 12 χρονών, είχε την ατυχία να δει τρία δάχτυλα του αριστερού χεριού του να ακρωτηριάζονται. Έσωσε τα δύο και σήμερα ο Μαρτίνας Πότσιους βρίσκεται με τη Λιθουανία στο Mundobasket της Τουρκίας!


Ο 24χρονος απόφοιτος του Ντιουκ και φόργουορντ της Ζαλγκίρις στάθηκε τραγικά άτυχος, όταν σε παιδική ηλικία έκοψε τρία από τα δάχτυλα του αριστερού χεριού: τον δείκτη, τον μέσο και τον παράμεσο. Οι γιατροί κατάφεραν να του κολλήσουν τα δύο πλην του παράμεσου κι εκείνος κατάφερε το ιδανικό, να παίξει μπάσκετ παρά το πρόβλημά του.

Έχοντας περάσει μία τετραετία στο πανεπιστήμιο του Ντιουκ, το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στη Ζαλγκίρις κι αυτές τις ημέρες αγωνίζεται με τη Λιθουανία στο Mundobasket! Χθες μάλιστα ήταν εκ των κορυφαίων της νίκης επί του Καναδά (70-68), έχοντας 11 και 4 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Γιάννα Τερζή αλά Shakira! (video)

Mε καυτό μαύρο σορτσάκι και άκρως αποκαλυπτικό μπούστο η Γιάννα Τερζή άρχισε να λικνίζει τους γοφούς της στο νέο της video clip για το νέο της αγγλόφωνο τραγούδι που έχει τίτλο, «Turn me up». Το θέμα όμως δεν είναι η αισθησιακή παρουσία της Γιάννας που ομολογουμένως δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο sexy εμφανίσεις, αλλά  το γεγονός ότι το όλο concept του clip σαν κάτι να μας θυμίζει. Κάτι που η Γιάννα κυλιέται στα πατώματα, κάτι το μαλλί, κάτι οι κινήσεις, να τι μας θυμίζει το κατά τ’ άλλα προχωρημένο video clip του «Turn me up».Την Shakira όταν τραγουδούσε και χτυπιόταν κι αυτή στα πατώματα για τις ανάγκες του «La Tortura».Θυμάστε; Αν όχι, θα σας βοηθήσουμε εμείς!

Βρείτε τις  διαφορές…


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Έξυπνα τρικ για να... αδυνατίσετε



Όποιος έχει κάνει δίαιτα για να αδυνατίσει ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι, όχι μόνο να λιγοστέψουν τα κιλά στην ζυγαριά, αλλά και να μην αυξηθούν μόλις την σταματήσει. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μερικά τρικ που μπορεί να βοηθήσουν.

Δύο ποτήρια νερό πριν από το φαγητό: αυτό είναι το νεώτερο τρικ για επιτυχημένο αδυνάτισμα, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις την περασμένη Δευτέρα στο συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας και υπόσχεται να αυξήσει την απώλεια βάρους με τη δίαιτα κατά 30%.
 
Το εύρημα προέρχεται από μελέτη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, βασίζεται σε εθελοντές ηλικίας άνω των 45 ετών και δείχνει να αποδίδει ακόμα κι αν κάποιος σταματήσει την δίαιτα.
 
Όπως είπε η δρ Μπρέντα Ντέιβι, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Διατροφής του Ανθρώπου, Τροφίμων & Άσκησης του πανεπιστημίου, οι εθελοντές της μελέτης που ακολούθησαν ένα ήπιο πρόγραμμα αδυνατίσματος με λίγα λιπαρά και έπιναν επιπλέον δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε κύριο γεύμα (ακόμα και από το πρωινό) έχασαν μέσα σε 12 εβδομάδες 7 κιλά.
 
Αντιθέτως, μια άλλη ομάδα εθελοντών που έκανε την ίδια δίαιτα, αλλά δεν έπινε νερό, έχασε 5 κιλά – διαφορά σχεδόν 30%.
 
Έπειτα από έναν χρόνο, όσοι εθελοντές συνέχισαν να πίνουν δύο ποτήρια νερό πριν από το φαγητό τους, έχασαν ακόμα 1 κιλό, παρ’ ότι σταμάτησαν την δίαιτα – φανταστείτε δηλαδή και να την συνέχιζαν!
 
Αυτό δεν είναι το μοναδικό αδυνατιστικό «κόλπο» που έχει αποκαλύψει η ιατρική έρευνα. Πριν από λίγο καιρό, η βρετανική εφημερίδα Ντέιλι Μέιλ δημοσίευσε μερικά ακόμα. Να ποια είναι:
 
* Αλλάξτε το πλήρες γάλα με ημιάπαχο. Όχι μόνο περιέχει τις μισές θερμίδες, αλλά και περισσότερο ασβέστιο και φώσφορο που διεγείρουν την διάσπαση του λίπους στα σωματικά κύτταρα.
 
* Να μην σουρώνετε τους φρέσκους φρουτοχυμούς. Τα κομματάκια του φρούτου είναι φυτικές ίνες, που θα σας κάνουν να αισθάνεστε χορτάτοι για περισσότερη ώρα
 
* Να βάζετε πάπρικα στο φαγητό σας. Περιέχει άφθονη βιταμίνη C, η οποία βοηθεί τον οργανισμό να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια.
 
* Να τρώτε καυτερές πιπεριές. Περιέχουν καψαικίνη (την χημική ουσία που τους δίνει την χαρακτηριστική τους γεύση) η οποία αυξάνει κατά 25% τον μεταβολικό ρυθμό.
 
* Να βάζετε ξύδι στις σαλάτες σας. Περιέχει οξικό οξύ, το οποίο επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό.
 
* Να τρώτε λίγες πρωτεΐνες ως σνακ (λ.χ. μια φέτα μαύρο ψωμί με λίγο βραστό στήθος κοτόπουλο). Μελέτες δείχνουν πως με αυτό τον τρόπο έχει κανείς 30% περισσότερες πιθανότητες να αδυνατίσει.
 
* Να βάζετε σος σόγιας στο φαγητό σας. Μελέτες δείχνουν ότι οι πρωτεΐνες της σόγιας αλληλεπιδρούν με τους υποδοχείς του εγκεφάλου που ενεργοποιούν το αίσθημα κορεσμού της πείνας.
 
* Να τρώτε πεπόνι και μετά ένα σφικτό αυγό (εκτός κι αν συντρέχουν λόγοι υγείας για να το αποφεύγετε). Είναι το τέλειο πρωινό για καύσεις του λίπους.
 
* Να πίνετε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα. Εμποδίζει την συσσώρευση λίπους, ιδίως στην περιοχή της κοιλιάς, χάρη στην ουσία ρεσβερατρόλη που περιέχει.
 
* Να τρώτε ρόδια. Περιέχουν έλαια τα οποία ελαττώνουν την αποθήκευση λίπους στο σώμα. Είναι επίσης τόσο γλυκά, που ικανοποιούν την λαχτάρα για ένα γλύκισμα.
 
* Να τρώτε το κρέας ψητό στα κάρβουνα, αφού το μαρινάρετε πρώτα σε δεντρολίβανο ή σε μαρινάδα με λεμόνι, σκόρδο και κρεμμύδι. Με το ψήσιμο χάνει πολλά λίπη, ενώ με το μαρινάρισμα μειώνονται έως 90% επιβλαβείς τοξικές ουσίες (λέγονται ετεροκυκλικές αμίνες) που θα αναπτύσσονταν λόγω του ψησίματος.
 
* Να τρώτε σπανάκι. Περιέχει διπλάσιες ποσότητες φυτικών ινών από τα περισσότερα άλλα πράσινα λαχανικά, με αποτέλεσμα να χορταίνει καλύτερα και να βοηθεί τον οργανισμό να επεξεργάζεται πιο αποτελεσματικά τα λίπη.
 
* Αλλάξτε το τυρί που τρώτε με λάιτ εκδοχές. Το κατσικίσιο τυρί λ.χ. περιέχει έως 40% λιγότερες θερμίδες από το αγελαδινό.
 
* Να τρώτε λίγες φακές με το φαγητό σας. Αν το κάνετε δύο φορές την ημέρα, μπορεί να χάσετε έως 7 κιλά σε δέκα εβδομάδες, διότι περιέχουν μεγάλες ποσότητες από το αμινοξύ λευκίνη, που συμβάλει στην καύση του λίπους.
 
* Να τρώτε «καλά» λίπη για να καίτε λίπος. Τα λίπη που υπάρχουν σε ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς είναι ό,τι πρέπει – και επιπλέον προστατεύουν την υγεία της καρδιάς.
 
* Να τρώτε πρωινό. Όσοι αρχίζουν την μέρα τους με ένα καλό πρωινό, καταναλώνουν κατά μέσον όρο 100 θερμίδες λιγότερες την ημέρα.
 
* Να τρώτε ένα μήλο 15 λεπτά πριν από το φαγητό σας. Θα καταναλώνετε σχεδόν 190 θερμίδες λιγότερες με το κυρίως γεύμα.
 
* Να βάζετε λίγο ελαιόλαδο στην σαλάτα σας. Περιέχει ωφέλιμα λιπαρά που διεγείρουν μια πρωτεΐνη, η οποία με την σειρά της ενεργοποιεί το αίσθημα κορεσμού της πείνας. Έτσι, θα τρώτε λιγότερο.
 
* Να προσθέτετε τομάτα στο σάντουιτς σας. Θα σας βοηθήσουν να νιώθετε χορτάτοι περισσότερο και έτσι θα περιορίσετε το τσιμπολόγημα. Οι τομάτες καταστέλλουν την ορμόνη γκρελίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για το αίσθημα της πείνας.
 
* Να τρώτε ανανά. Όχι μόνο είναι ένα θαυμάσιο σνακ για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας, αλλά περιέχει ουσίες που συμβάλουν στην διάσπαση των πρωτεϊνών.
 
* Να πασπαλίζετε το γιαούρτι σας με κανέλα. Μελέτες έχουν δείξει πως η κανέλα διεγείρει σημαντικά τον μεταβολισμό. Μισό κουταλάκι του καφέ κανέλα την ημέρα θα σας βοηθήσει να χάνετε ένα κιλό τον μήνα.
 
* Να πίνετε καθημερινά ένα ποτήρι χυμό καρότου. Θα σας βοηθήσει να χάσετε 2 κιλά σε 12 εβδομάδες, διότι περιέχει άφθονες φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καύση του λίπους.
 
* Μην αποφεύγετε εντελώς το κόκκινο κρέας (εκτός, βεβαίως, και αν συντρέχει λόγος υγείας). Το κόκκινο κρέας περιέχει πολλές πρωτεΐνες που συμβάλλουν στην διατήρηση της μυϊκής μάζας – και οι μύες καίνε θερμίδες με τετραπλάσια ταχύτητα απ’ ό,τι το σωματικό λίπος. Φροντίστε μόνο να είναι άπαχο και ψητό ή βραστό.
 
* Να πίνετε πράσινο τσάι και καφέ. Το πράσινο τσάι περιέχει ουσίες που αλληλεπιδρούν με την καφεΐνη και διεγείρουν κατά 20% την οξείδωση του λίπους και τον μεταβολισμό σε κατάσταση ηρεμίας.
 
Σύμμαχος η γυμναστική
 
* Να γυμνάζεστε νωρίς το πρωί, πριν φάτε πρωινό, για να καίτε λίπος ταχύτερα. Θα αναγκάσετε επίσης το σώμα σας να χρησιμοποιήσει το αποθηκευμένο σωματικό λίπος ως πηγή ενέργειας, και έτσι θα αδυνατίσετε πιο γρήγορα.
 
* Να κάνετε διάδρομο. Αν πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ο κυλιόμενος διάδρομος είναι το καλύτερο μηχάνημα για να πολλές καύσεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
 
* Να περπατάτε μετά την γυμναστική, για να εξακολουθήσουν να δρουν τα σωματικά ένζυμα που διασπούν το σωματικό λίπος. Η ακινησία αδρανοποιεί αυτά τα ένζυμα, ενώ η άσκηση τα ενεργοποιεί.
 
* Να γυμνάζεστε με παρέα. Με αυτό τον τρόπο θα χάσετε 35% περισσότερο βάρος απ’ ό,τι εάν προπονήστε μόνοι σας. Η παρέα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για συνέχιση της προπόνησης – και λίγη ενθάρρυνση όλοι την χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε.
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Απίστευτη έκθεση του ΑΠΘ για τα πιο ευφάνταστα σκονάκια!



Σκονάκι-πάπυρος 4 εκ., “μινι-βιβλίο” ευρετήριο, και σημειώσεις σε κάλτσες, παπούτσια και τσέπες μερικά από τα εκθέματα

Θετικά σχόλια έχει κερδίσει η απόφαση των καθηγητών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ να εκθέσουν τα 32 πιο περίεργα σκονάκια που ανακάλυψαν οι εξεταστές  την περίοδο των εξετάσεων στη σχολή.
 
 
Σκονάκι - πάπυρος
Ένας φοιτητής, αντί να διαβάσει, επέλεξε να αφιερώσει 10 ολόκληρες ώρες από τη ζωή του για να κατασκευάσει έναν πάπυρο μήκους 2 μέτρων και πλάτους 4 εκατοστών το οποίο τύλιξε σε δυο ξυλάκια. Και οι δυο πλευρές του παπύρου ήταν γραμμένες από άκρη σε άκρη για να μην αυξηθεί ο όγκος του.
 
 
«Η λεπτοδουλειά του συγκεκριμένου παπύρου προκαλεί εντύπωση, καθώς για την κατασκευή ο φοιτητής πρέπει να αφιέρωσε τουλάχιστον 10 ώρες. Εάν τις ίδιες ώρες αφιέρωνε σε διάβασμα θα είχε καταφέρει να περάσει το μάθημα και χωρίς το σκονάκι», σχολίασε με χιούμορ ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Οικονομικών και υπεύθυνος διοργάνωσης της έκθεσης, Δημήτρης Μάρδας.
 
 
«Μίνι βιβλίο» και… ευρετήριο
 
Στην έκθεση θα μπορέσετε να δείτε από κοντά ένα «μίνι βιβλίο», που αποτελείται από περίπου 100 σελίδες σε σμίκρυνση (7Χ10 εκατοστά), οι οποίες κατά το φοιτητή ήταν «SOS» για τις εξετάσεις.
 
Σε μια άλλη περίπτωση, οι καθηγητές έμειναν έκπληκτοι, καθώς εντόπισαν πάνω σε φοιτητή ένα «ευρετήριο» για σκονάκια.
 
«Ο φοιτητής είχε τόσα σκονάκια επάνω του, σε τσέπες, κάλτσες, παπούτσια και αλλού, ώστε ήταν αδύνατο για τον ίδιο να θυμάται πού έχει τοποθετήσει το καθένα από αυτά. Έτσι, κατασκεύασε ένα ευρετήριο, ώστε να θυμάται που έχει το τάδε σκονάκι για το τάδε θέμα», ανέφερε ο κ. Μάρδας.
 
Βέβαια η τεχνολογία εξελίσσεται και στο μέλλον οι αδιάβαστοι φοιτητές θα φτιάχνουν σκονάκια στα κινητά τους και σε άλλα μικρά gadjets.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Το ηφαίστειοΣιναμπούνγκ στη Σουμάτρα της Ινδονησίας "ξύπνησε" μετά από 400 χρόνια..

http://www.newsit.gr/files/Media/30-08/HFAISTEIO.JPG

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Θέματα - Ειδήσεις...

Έξυπνες ατάκες για το τσιγάρο

 

Τηλέφωνο Ρουφ κατά του καπνίσματος

 

Είχε αλλού το μυαλό της

Μια έκπληξη περίμενε αστυνομικό στο Elmwood Place στο Οχάιο, ο οποίος σταμάτησε για έλεγχο μια γυναίκα για να διαπιστώσει ότι οδηγούσε και παράλληλα χρησιμοποιούσε... δονητή

 

Ένας Πατρινός κέρδισε δύο φορές το αμερικάνικο ΛΟΤΤΟ!

 

Όσιο παγωτό

Πέτυχε το σκοπό του ο δημιουργός της διαφήμισης παγωτού στην Ιταλία που φωτογράφησε έγκυο καλόγρια και γεροδεμένο ιερέα σε στιγμή πάθους. Ξεσηκώθηκαν οι Καθολικοί και η συζήτηση άναψε

 

2 ποτήρια νερό πριν το φαγητό κι «αντίο» περιττά κιλά

 


The Prodigy: προστέθηκε νέα ημερομηνία

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS