Χρησιμοποιούσε τα αποτυπωματα της κόρης της

Η 43χρονη δασκάλα, Σαμάνθα Μπούρμις, χρησιμοποίησε τα αποτυπώματα της κόρης της όταν υπέβαλε αίτηση για εργασία σε τρία σχολεία στο Κεντ της Βρετανίας. Η Μπούρμις ήθελε να κρύψει το ποινικό της μητρώο αφού το 1995 είχε φυλακιστεί για 18 μήνες για απάτη υποθήκης. Αφού είχε εκτίσει την ποινή της στις φυλακή του Χόλογουέι απέκτησε πτυχίο και εκπαιδεύτηκε ως δασκάλα. Σαν να μην έφτανε αυτό, είχε κάνει...




αγωγή 1.3 εκατ. για φυλετικές διακρίσεις από έναν εργοδότη της και κέρδισε την υπόθεση μαζί με 24.550 αποζημίωση. Αυτό συνέβη όταν απολύθηκε επειδή ήθελε να «καρφώσει» δύο συναδέλφους της ότι είχαν κάνει ναρκωτικά σε μια σχολική εκδρομή. Δήλωσε ότι της είχαν φερθεί ρατσιστικά και ότι την αποκάλεσαν «βρωμερή μετανάστρια».

Τα αποτυπώματα της κόρης της χρησιμοποιούσε σε ελέγχους από το Criminal Records Bureau που ελέγχει ανθρώπους πριν την πρόσληψή τους σε δουλειές που έχουν σχέση με παιδιά, ή στον τομέα υγείας. Μητέρα και κόρη αρνούνται τις κατηγορίες για την αλλοίωση της δικαιοσύνης και η Μπούρμις επίσης αρνείται τις τρεις κατηγορίες ότι κέρδισε χρήματα μέσω εξαπάτησης. Η υπόθεση με τα αποτυπώματα ερευνάται ακόμα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου